0 menu
 
 • Je winkelwagen is leeg.
 • Kant-en-Klaar geleverd
 • Jij kiest, wij bouwen!
 • Tot € 2.500,- kopersbescherming!
Klantenservice.jpg

De expertise om jouw bedrijf te ondersteunen

We snappen dat gamen een erg leuke hobby is en dat gamers er veel plezier uit halen. Wat wij willen bereiken is dat het kopen van de juiste Game PC voor de favoriete games op een eenvoudige manier gebeurt. Ook voor bedrijven is gaming steeds interessanter en staat gaming vol in de schijnwerpers.

Sommige bedrijven vragen om net dat een beetje extra, bijvoorbeeld de wensen voor speciale hardware, een bulk-inkoop voor een Gaming Toernooi of PC's voor complexe berekeningen. Uiteraard kunnen we daarin voorzien. Door het succes van GamePC.nl kunnen we onze missie nu ook doorvoeren naar zakelijke mogelijkheden. Van kennis, flexibiliteit en technische ondersteuning, de ervaren adviseurs en technici van GamePC.nl maken jouw bedrijf game klaar voor de toekomst.

Zakelijke mogelijkheden bij GamePC.nl

 • Gunstige inkoop tarieven voor bedrijven
 • Kwalitatieve zeer goede zakelijke PC's
 • Uitermate geschikt voor scholen en universiteiten
 • Opties tot zeer krachtige PC's voor complexe berekeningen
 • Deskundig en eerlijk advies op maat
 • Achteraf betalen mogelijkheden
 • Razendsnelle service

Bekende YouTubers en BN'ers

De laatste tijd hebben we veel contact met zeer bekende YouTubers en BN'ers. Zo hebben we meerdere advertorials en/of zakelijke deals gesloten. Ben jij een bekende YouTubers of BN'er? Neem gerust contact met ons op voor een leuk gesprek en om de mogelijkheden te bespreken.

Zakelijke bestellingen plaatsen

Het plaatsen van bestellingen maken we jou als zakelijke klant zo gemakkelijk mogelijk. Daarom bieden we je een aantal extra opties aan. Naast het bestellen via de website is het voor zakelijke klanten mogelijk om offertes op te vragen, te bestellen via inkooporders en offline én online op rekening te kopen.

Offerte

Is de bestelwaarde hoger dan € 7.000,- exclusief BTW of wil je meer dan 3 PC's bestellen? Dan maken we graag een offerte voor je. Ben je akkoord met de offerte? Dat zien we graag schriftelijk of per mail bevestigd.

Razendsnelle service
Wie houdt er nou van wachten? Daarom hebben de policy, voor 23:59 besteld, de volgende dag al in huis! Daarom hoef je bij ons nooit lang te wachten. Als je belt voor een aanvraag ontvang je meestal dezelfde dag een vrijblijvende offerte.

Kortingsmogelijkheden
We maken graag een offerte op maat. We bieden productadvies dat aansluit op jouw bedrijf en je wensen. Een prijs die lager wordt wanneer je meer bestelt. Een offerteaanvraag doe je direct bij ons via de mail. In veel gevallen krijg je aan de telefoon naast passend advies ook meteen al een goede aanbieding. Er kan dan ook direct een referentie toegevoegd worden aan de offerte. Wel zo gemakkelijk voor de boekhouding.

Kijkje achter de schermen

Neem een kijkje achter de schermen bij GamePC.nl. Zo krijg je direct al een eerste indruk en weet je waar we onze Game PC's bouwen. Meer weten? Onze toegewijde klantenservice helpt je met al je vragen.


Adresgegevens

GamePC.nl
Feithspark 21
9356 BX Tolbert

Telefoon: +31(0)594 - 580 240
Email adres: support@gamepc.nl
Facebook bericht sturen

Bedrijfsgegevens

Onderdeel van C.P.S. Nederland B.V.
K.v.K. Groningen nr. 02086706
BTW nr. NL8138.44.708.B01

Offerte aanvragen

Klantenservice

Support Advies Openingstijden
 • Maandag - Vrijdag: 10:00 - 17:00 uur
 • Zaterdag: gesloten
 • Zondag: gesloten
Over GamePC.nl

Betalen met Betalen met SprayPay

Betaal via SprayPay jouw aankoop eenvoudig binnen 36 maanden af.

Let op: Geld lenen kost geld

Shoppen met zekerheid

Online betalen met iDeal, creditcard, PayPal, MisterCash of overboeking.

betaalmethoden