0 menu
 
  • Je winkelwagen is leeg.
  • Kant-en-Klaar geleverd
  • Jij kiest, wij bouwen!
  • Tot € 2.500,- kopersbescherming!

Garantie bij GamePC.nl

Garantie & Service bij GamePC.nl

Alle modellen Game PC's zijn standaard voorzien van 4 jaar volledige garantie* in Nederland en België. Dus mocht er een probleem zijn dan kan je de computer naar ons opsturen, zodat wij het probleem voor je oplossen.

4 jaar Volledige garantie (GRATIS)*

Met 4 jaar volledige garantie kun je de computer opsturen of brengen en worden alle onderdelen 4 jaar lang kosteloos vervangen, het 3e en 4e jaar betaal je alleen het werkloon. Zo heb je 4 jaar lang een perfect werkend systeem zonder het risico op onvoorzien kosten van defecte onderdelen.

Bij deze garantie betalen wij de verzendkosten om de PC weer naar jou toe te sturen, de kosten om de defecte PC hier te krijgen zijn voor jou. Extra Garantie optie's: 4 jaar Premium Garantie + 99 euro, 4 jaar VIP Garantie + 149 euro.

Wettelijke garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer je een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, bieden we je zo snel mogelijk een passende oplossing. Afhankelijk van het artikel doen wij dit door vervanging, reparatie of terugbetaling. 

Fabrieksgarantie

Naast de wettelijke garantie geldt voor bepaalde artikelen de fabrieksgarantie. Een fabrieksgarantie is een extra garantie die wordt gegeven door de importeur of fabrikant. De fabrikant of importeur kan zelf voorwaarden stellen aan deze garantie. Ook is de garantieduur afhankelijk van de fabrikant. Meer informatie over de fabrieksgarantie vind je in de documentatie van het product.

Wat is het garantiebewijs van mijn artikel?

Bij GamePC.nl geldt de factuur die je via e-mail ontvangt als garantiebewijs. Als je in de toekomst aanspraak wilt maken op de garantie, gebruik hiervoor dan de factuur van je bestelling.

Ben je toch niet helemaal tevreden over je product?

Ben je niet tevreden over je product? Of is het stuk? Dat is erg vervelend. En daar gaan we iets aan doen, beloofd. Van ons mag je tenslotte wat verwachten. Wat dat precies is, zetten we graag op een rijtje.

Herroepingsrecht

Uiteraard kun je ook gebruik maken van je Herroepingsrecht.

Extra Garantie optie's:

- 4 jaar Premium Garantie [+ € 99,-]
- 4 jaar VIP Garantie [+ € 149,-]

Extra garantie optie: 4 jaar Premium Garantie

Deze garantie heeft als extra op de normale garantie dat je de PC niet hoeft op te sturen of te brengen. Als je PC defect raakt dan zullen wij deze bij je thuis ophalen en weer terug brengen. Ophalen kan alleen in Nederland, wanneer je toch deze garantie koopt en woonachtig bent in het buitenland dan krijg je van ons een gratis retour label om de PC bij een NL postkantoor gratis aan te kunnen bieden.

Extra garantie optie: 4 jaar VIP Garantie

Met deze VIP garantie behandelen we je echt als een VIP en kun je 4 jaar lang zonder zorgen gebruik maken van je PC.

VIP garantie houdt in: 

Gratis nieuwe PC: Wanneer je PC binnen 1 maand na aanschaf defect raakt, doen wij niet moeilijk en krijg je direct een gloednieuwe.

Vast contactpersoon: Je krijgt van ons een echte Game PC expert toegewezen met veel ervaring. Als je een vraag of probleem hebt dan kun je deze persoon altijd bellen of mailen. Hij zal je PC persoonlijk repareren en nakijken. Iemand die zich verplaatst in jou en altijd zijn uiterste best doet om het uiterste uit jouw game beleving te halen.

Geen wachttijd: Gaat je PC na 1 maand defect maar binnen 4 jaar dan komt je PC niet in de rij, maar wordt bij binnenkomst direct gerepareerd. Met de garantie dat deze altijd binnen 2 dagen gerepareerd is.

Gratis ophaal en breng service: Je PC wordt gratis opgehaald en gerepareerd weer terug gebracht.

Gratis Professionele PC check: Wij bekijken de softwarematige en hardwarematige conditie van je PC en optimaliseren die zodat je PC snel blijft en het uiterste uit elke game haalt. Jij beslist zelf wanneer je wilt dat wij je PC nakijken. Deze check kunnen wij 1x per jaar voor je uitvoeren.

De door GamePC.nl aangeboden extra garantie doet niks af aan de wettelijke garantie waar je als consument recht op hebt.

*Ophalen kan alleen in Nederland, wanneer je toch voor deze garantie kiest en woonachtig bent in het buitenland dan krijg je van ons een gratis retour label om de PC bij een NL postkantoor gratis aan te kunnen bieden.

*Het 3e en 4e jaar van de garantie betaal je alleen het werkloon

Betalen met Betalen met SprayPay

Betaal via SprayPay jouw aankoop eenvoudig binnen 36 maanden af.

Let op: Geld lenen kost geld

Shoppen met zekerheid

Online betalen met iDeal, creditcard, PayPal, MisterCash of overboeking.

betaalmethoden

Wil jij niks missen?

Advies of hulp nodig?

Support medewerker

Onze Product Experts helpen je graag!

0594 - 580 240

Game Laptops

Wil jij niks missen?

Shoppen met zekerheid

Online betalen met iDeal, creditcard, PayPal, MisterCash of overboeking.

betaalmethoden

Betalen met Betalen met SprayPay

Betaal via SprayPay jouw aankoop eenvoudig binnen 36 maanden af.

Let op: Geld lenen kost geld