Nieuws

Wat is de beste resolutie voor gaming?


Wat is de beste game resolutie? Één van de grootste factoren waar je op let bij het aanschaffen van een monitor is de resolutie. 1080p is hedendaags de meest populaire resolutie, maar 1440p en 4K resoluties zijn sterk in opkomst.

Hardware

RAIDER AiO: All-in-One met een twist


Maak kennis met de RAIDER AiO. Stel deze vette All-in-One Game PC samen en geniet van ongekende prestaties, super scherp beeld en 4 jaar volledige garantie.

Hardware

Snelste game laptop ter wereld, de Raider Xtreme bij GamePC.nl


Wij breiden ons assortiment uit met een waanzinnige Game laptop, de Raider Xtreme 17,3 inch! De Raider Xtreme bevat krachtige onderdelen zoals een desktop processor die normaal alleen in een Game PC te vinden is.

Games

Waarom is het zo lastig om een goede Game PC samen te stellen?


Waarschijnlijk komt het door de vele opties en onderdelen die je kunt kiezen tijdens het samenstellen. Als je een Game PC koopt dan wil je wel dat alles goed en optimaal functioneert. In dit item proberen wij je zo goed mogelijk uit te leggen hoe je zelf de...

Games

Je favoriete games spelen kan goedkoper dan je denkt!


Graag willen we jullie zo goed mogelijk informeren wat betreft de speelbaarheid van jouw favoriete games in combinatie met een geschikte samenstelling. Het is niet altijd eenvoudig om de juiste samenstelling te vinden voor jouw games. Om je op weg te helpen...