0 menu
 
 • Je winkelwagen is leeg.
 • Kant-en-Klaar geleverd
 • Jij kiest, wij bouwen!
 • Tot € 2.500,- kopersbescherming!

Ruilen en Retourneren

Bedenktermijn

 • Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, dan heb je na herroeping 30 dagen de tijd om de producten terug te sturen. Graag wel in originele staat en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk).

 • Je krijgt je aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen nadat je product bij ons retour is ontvangen. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

  Wat krijg je terug?
  Je krijgt het aankoopbedrag min €140,- montagekosten terug. Deze kosten zijn gemaakt door onze assemblagedienst. Kosten voor één van onze...
  Lees meer...

Stappen voor ruilen en retourneren

 • De kosten om het product retour te sturen zijn voor de rekening van de consument. Bij aanschaf van extra garantie kunnen deze kosten deels of volledig vergoed zijn.

  Standaard Garantie

  Bij deze garantie betalen wij de verzendkosten om het product weer naar jou toe te sturen, de kosten om het product retour te sturen zijn voor eigen rekening.

  Premium Garantie

  Deze garantie heeft als extra op de normale garantie dat je het...
  Lees meer...

 • U heeft het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

  Uitgezonderd van het herroepingsrecht is een consumentenkoop die ziet op de levering van:

  - volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn.
  -...
  Lees meer...

 • Retour sturen van producten kan volgens de algemene voorwaarden binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen, tenzij de producten en/of diensten zijn uitgesloten van het herroepingsrecht. Hierna krijg je nog eens 30 dagen de tijd om je product terug te sturen.

  Lees meer over retourneren

  Lees meer...

Garantie

 • Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie.

  Wettelijke garantie

  Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie. Alle modellen PC's zijn standaard voorzien van 4 jaar volledige garantie in Nederland en België. Dus mocht er een probleem...
  Lees meer...

Advies of hulp nodig?

Support medewerker

Onze Product Experts helpen je graag!

0594 - 580 240

Wil jij niks missen?