Games

De vetste piratengames tot nu toe


Als het gaat om videogames, krijgen piraten waarschijnlijk niet zoveel liefde als zou moeten. Het onderwerp wordt niet vaak aangesneden omdat het zelden tot een succes leidt. Dit betekent niet dat er geen vette piratengames bestaan, integendeel zelfs. Met games zoals Sea of Thieves en Skull & bones belooft 2018 een goede piratenjaar te worden. GamePC.nl heeft een lijst gemaakt van de vetste piratengames die je kan spelen om alvast in de stemming te komen.

The Secret of Monkey Island

De eerste Monkey Island game komt uit 1990 en is misschien wel één van de eerste populaire piratengame. Monkey Island is een point-and-click game waarbij je de personage Guybrush Threepwood bestuurd. Guybrush is een wat klungelige jongen die een reeks avonturen in het caribisch gebied in de tijd van de piraten beleeft. Het karakteristieke van de game is de absurde/geweldige humor, de cartooneske stijl en markante personages. Mocht je ooit van plan zijn om de Monkey Island franchise te gaan spelen dan adviseren wij om de versie uit 2009 te spelen. Met de moderne graphics is het spel hedendaags beter te spelen. Mocht je toch willen proberen hoe het er origineel uitzag dan heb je ook de optie om tijdens het spelen te switchen naar 16 bit graphics.

Risen 2: Dark Waters

Risen 2 is een third-person actie/avonturengame die zich enkele jaren na het einde van de eerste Risen afspeeld. In tegenstelling tot Risen speelt Risen 2: Dark Waters zich af rond het piratenthema en slaagt erin om de fantasiemonsters van het eerste spel te combineren met de toffe avonturen van piraten. Risen 2 is ook een volledig open wereld game waardoor spelers meerdere eilanden kunnen verkennen en erg veel vrijheid hebben. Risen 2 heeft RPG elementen die het mogelijk maakt om je character naar wens op te bouwen. Je kan zelf kiezen welke skills, gear en abilities je bezit.

Website GamePC.nl

Met een Game PC van GamePC.nl ben je zeker van veel game plezier. Al onze Game Computers zijn voorzien van kwalitatief goede hard- en software en zijn getest door ervaren gamers. Alle Game PC’s kun je naar eigen wens uitbreiden en voorzien van bijvoorbeeld een krachtigere processor, grafische kaart, meer schijfruimte, werkgeheugen en nog veel meer andere extra opties. Ga naar GamePC.nl om jouw eigen Game PC samen te stellen.

Kijk voor meer informatie op www.gamepc.nl

Assassin’s Creed 4: Black Flag

Assassin’s Creed 4: Black Flag wordt vaak gezien als één van de betere game uit de Assassin’s Creed-franchise, en het is makkelijk te begrijpen waarom. Black Flag bracht de serie naar nieuwe wateren door naar het Caribisch gebied te gaan, en als resultaat daarvan introduceerde het een groot aantal nieuwe functies, waaronder grote zeeslagen. Black Flag heeft een sterk en boeiend verhaal dat je op de houten been houdt. Spelers kunnen ook hun schip en andere Caribische vestingwerken en nederzettingen op eilanden in het Caribisch gebied upgraden. Black Flag is een spel van Assassin’s Creed als kern, maar dan met een piraten omgeving, geweldige gameplay mechanics en verbluffende graphics. Dit maakt het spel een aanrader voor elke piraten fan. (all puns intended)

Sid Meier’s Pirates!

Sid Meier’s Pirates ziet er gedateerd uit maar het zal moeilijk zijn een game te vinden met een betere uitwerking wat betreft vechten, traden, en ontdekken. De game speelt zich af in het Caribisch gebied en begint met het toetreden aan een van de grootste zeemachten, waar waaronder Groot-Brittannië, Frankrijk, Spanje en natuurlijk Nederland een deel van uitmaken. Vanaf hier zijn spelers vrij om zo ongeveer te doen wat ze willen, of dat nu handelen, vechten met piraten, andere landen overvallen of ontdekken is.

Als je liever een echte piraat wil zijn dan kan dit ook, in welk geval je alles kunt aanvallen en plunderen dat beweegt! Niet alleen dat, maar er zijn ook verschillende steden verspreid over het Caribisch gebied die je kan bezoeken om goederen te kopen en te verkopen, bemanningsleden te werven en je schip te upgraden en te repareren. Als je vijandig bent tegenover een dorp, kan je ervoor kiezen om hun te beroven. Sid Meier’s Pirates mag zeker niet ontbreken in lijst van vetste piratengames.

Sea of Thieves

Je kan nog niet officieel aan de slag met Sea of Thieves omdat de game van Microsoft pas 20 maart voor iedereen beschikbaar is. Wel kon je een tijdje geleden aan de slag met de closed betá. Sea of Thieves is een open wereld multiplayer game waarin spelers vele avonturen kunnen beleven. De end-game voor Sea of Thieves is om een legendarische piraat te worden. Door hard te werken om door speurtochten te komen en je niveau te verhogen, vergroot je je bekendheid als piraat. Als je het ultieme bereikt, word je een legendarische piraat met je eigen schip, schuilplaats, captaincy en outfit.

Sea of Thieves moedigt aan om deze avonturen met meerdere personen te doen maar het is ook mogelijk om solo te gaan. Sommige functies van de game zijn zodanig ontworpen dat ze enkel werken met hechte teams. De grote schepen in de game hebben verschillende zones die elk de volledige aandacht van een speler vergen. Iemand moet constant op het middendek zijn om de wereldkaart in de gaten te houden en navigatie orders door te geven, die de stuurman gebruikt om het schip naar de juiste locatie te brengen. Ondertussen zit een andere speler in het kraaiennest om vijandige schepen te spotten. De spelwereld bevat geen “safe zones” en er is ook geen fast travel. Je kunt dus altijd andere spelers tegenkomen. Sea of Thieves heeft de potentie om één van de vetste piratengames van 2018 te worden.

Game PC Setups
Biomutant Game PC samenstellingen
Games
Black Friday deals met absurd lage prijzen!
Hardware
Raider 15,6 inch en 17,3 inch Game Laptops