Games

Far Cry 5 en A Way Out nu beschikbaar!


Deze items mag je deze week niet missen! Lees nu: Far Cry 5 en A Way Out release, Gratis GTA trilogie bij GamePC.nl, Nieuwe map PUBG onthuld, Tweede DLC voor Call of Duty WW2, Veel bugs in Sea of Thieves, Een Duke Nukem film met John Cena en Bekendmaking winnaars Google Reviews actie januari februari. Dit is het nieuws van deze week op onze blog.

Far Cry 5 nu beschikbaar

Na de eerdere avonturen in de prehistorie gaat Far Cry weer terug naar het heden. Far Cry 5 speelt zich af in het plaatsje Hope County, gelegen in Montana USA. Het dorpje wordt in de greep gehouden door een cult waarvan de gestoorde Joseph Seed de leider is. De cult Eden Gate slaat door in zijn strijd om de traditionele Amerikaanse waarden van vrijheid, geloof en het recht om jezelf te bewapenen.

Je hebt drie grote gebieden en in elk gebied moet je de sekte zoveel mogelijk dwars zitten. Dat levert punten op en als je er genoeg hebt, dan volgt er een story-missie en zul je uiteindelijk een groot gevecht aan kunnen gaan. Net zoals voorgaande delen hoef je niet alles alleen te doen, je kan het spel ook Co-op spelen. Mocht je geen vrienden hebben dan kun je ingame ook companions meenemen. Check hierboven de gameplayvideo en geef ons jouw mening.

A Way Out release

A Way Out is een Co-op game waarbij je uit een gevangenis dient te ontsnappen. Het unieke hieraan is dat je het niet in je eentje kan spelen, je moet persé met iemand anders spelen. Dit kan online maar ook als iemand naast je zit. Je bestuurt hierbij de personen Vincent en Leo. De speler die Vincent kiest, komt vers binnen in de gevangenis. De andere speler bestuurt Leo, die al een aantal maanden rondloopt binnen de muren.

Beide karakters krijgen niet meer dan een korte omschrijving bij het opstarten van de game, maar al gauw worden ze verder en verder uitgediept, totdat je niet eens meer door hebt dat het eigenlijk criminelen zijn die met een reden vastzitten.Als de ene spelers iets belangrijks doet, schuift de deellijn opzij zodat je meer kunt zien op de ene helft van het scherm. De hele game door worden er moeiteloze overgangen gemaakt om Vincent en Leo optimaal in beeld te brengen. Het spel kost € 30,- en is al een week verkrijgbaar bij Origin.

Gratis GTA trilogie bij www.GamePC.nl

Bij je bestelling van een game laptop of game pc krijg je nu de GTA trilogie t.w.v. € 40,- gratis. De Grand Theft Auto Trilogie bevat drie vette klassieke delen uit de GTA reeks, namelijk GTA III, GTA San Andreas en GTA Vice City. Dit is een mooie kans om de klassiekers weer te gaan spelen of een mooie introductie van GTA voor degenen die deze games nog niet hebben gespeeld! Deze actie is geldig op alle Raider Game Laptops en de volgende Game PC’s: INTEL GAME PC PRO, INTEL GAME PC PRO II en de GAME PC MAX. OP=OP en zolang de voorraad strekt.

Profiteer nu van deze mooie deal!

Website GamePC.nl

Met een Game PC van GamePC.nl ben je zeker van veel game plezier. Al onze Game Computers zijn voorzien van kwalitatief goede hard- en software en zijn getest door ervaren gamers. Alle Game PC’s kun je naar eigen wens uitbreiden en voorzien van bijvoorbeeld een krachtigere processor, grafische kaart, meer schijfruimte, werkgeheugen en nog veel meer andere extra opties. Ga naar GamePC.nl om jouw eigen Game PC samen te stellen.

Kijk voor meer informatie op www.gamepc.nl

Nieuwe map voor PLAYERUNKOWN’S BATTLEGROUNDS getoond

De ontwikkelaars van PUBG hebben foto’s de wereld in geslingerd waarop te zien is hoe de nieuwe map er ongeveer uit gaat zien. De map is erg klein, namelijk 4km bij 4km. Het is nog niet bekend wanneer deze map beschikbaar zal zijn.

Nieuwe DLC voor Call of Duty WW2 aangekondigd

The War Machine

De tweede DLC voor WW2 genaamd War Machine voegt 4 maps toe en missies waarbij het vooral draait om luchtgevechten. totaal komen er 3 multiplayer maps bij, hierbij is er een map in Egypte en in Duitsland. Er komt ook een nieuwe zombie map genaamd The Shadowed Throne bij. De DLC zal ergens in april beschikbaar komen voor de PC.

Veel bugs en glitches in Sea of Thieves

Sea of Thieves

Momenteel teisteren veel bugs en glitches de ervaring in Sea of Thieves. De makers van het spel geven aan dat het zo snel mogelijk wordt opgelost. Er is momenteel ook de AllmondBeard bug gaande. Hierbij verlies je je progressie en de buit die je eerlijk (of oneerlijk) hebt verdient.  De AllmondBeard bug treedt op wanneer de verbinding van een speler met Xbox Live en/of de Sea of Thieves-servers is onderbroken of verbroken. Dit kan erg hinderlijk zijn als je urenlang bezig bent en alles plotseling verdwenen is. Dit gebeurde ook de eigenaar van onderstaande boot, alle loot wat je ziet was verdwenen door de bug.

John Cena krijgt rol in Duke Nukem film

John Cena

Het is nu officieel bekend gemaakt dat de bekende WWE superstar een rol krijgt in de aankomende Duke Nukem verfilming. De producer van de film geeft wel aan nog geen script te hebben en als het John Cena niks lijkt, dat hij er alsnog uit kan stappen. Het is ook niet bekend dat John de Duke zelf gaat spelen maar aan zijn uiterlijk te zien is deze kans erg groot.

Bekendmaking winnaars Google Reviews actie januari februari

De winnaars van de Google Reviews actie van de maanden januari februari zijn bekend! Gefeliciteerd Romke De Jong en Ryoma Nonaka! Jullie winnen shoptegoed ter waarde van 100 euro! Dit kun je besteden op onze webshop of investeren in jouw Game PC. Stuur ons een privé berichtje naar info@gamepc.nl met daarin je gegevens dan ontvang je zo snel mogelijk jouw prijs!

Games
Nieuwsoverzicht week 40
Games
Speel Hitman nu tijdelijk gratis!
Games
Nieuwsoverzicht week 12