Games

Fortnite killer in de maak?!?


Deze items mag je deze week niet missen! Lees nu: Fortnite killer in de maak?!? DayZ wordt opnieuw uitgebracht, Battle For Azeroth Release, 50 tegen 50 in Fortnite, Nieuwe update PUBG.

Nieuwe Battle Royale game Radical Heights onthuld

De makers van LawBreakers laten hun nieuwste side project Radical Heights zien. Radical Heights is een gratis te spelen Battle Royale game die verkrijgbaar is op Steam. Het is een mix van battle royale met een kleurrijk jaren 80-sausje en een live gameshow dat plaatsvindt in het jaar 2023. Spelers gaan de strijd aan door voertuigen en wapens te gebruiken, waaronder confettibommen, opblaasbare decoys en BMX-fietsen. Het geld dat je krijgt tijdens matches mag je houden, of je nou wint of verliest, dit kan je gebruiken voor customization, nieuwe wapens en meer. De game is momenteel in early access, de volledige versie zal ergens 2019 beschikbaar zijn. We zijn benieuwd of deze game een Fortnite killer gaat worden.

DayZ krijgt relaunch

DayZ was enkele jaren geleden erg populair was krijgt komende maand een reboot. De game gaat over op een nieuwe engine. Zo zal DayZ ook goed speelbaar zijn op de consoles. In 2014 was DayZ een erg populaire game maar door de bugs en glitches die momenteel nog in de game zitten is de populariteit sterk gedaald. De game bevindt zich namelijk nu nog steeds in early acces na vier jaar.

World of Warcraft: Battle For Azeroth releasedatum bekend

De nieuwste uitbreiding van WoW zal 14 augustus verschijnen. Wanneer je de uitbreiding pre-ordered, kan je al met de nieuwe races aan de gang. Dit zijn nieuwe versies van bestaande rassen. Je moet een level 110 character hebben en er moet verschillende reputation behaald zijn voordat deze rassen beschikbaar zijn. Bij aanschaf van de Battle for Azeroth-uitbreiding krijg je een level 110 boost. Naast de Allied Races zijn er nieuwe gebieden te ontdekken, is er een nieuwe player versus player modus, een level cap upgrade naar 120, nieuwe dungeons, raids en meer.

Website GamePC.nl

Met een Game PC van GamePC.nl ben je zeker van veel game plezier. Al onze Game Computers zijn voorzien van kwalitatief goede hard- en software en zijn getest door ervaren gamers. Alle Game PC’s kun je naar eigen wens uitbreiden en voorzien van bijvoorbeeld een krachtigere processor, grafische kaart, meer schijfruimte, werkgeheugen en nog veel meer andere extra opties. Ga naar GamePC.nl om jouw eigen Game PC samen te stellen.

Kijk voor meer informatie op www.gamepc.nl

Fortnite 50 vs 50 update

De update die ervoor zorgt dat je met 50 tegen 50 kan vechten is nu live. Naast de nieuwe game modus zit er ook een nieuw item in het spel; de Port-a-Fort. Het item is een granaat dat spelers kunnen gooien om de Port-a-Fort te activeren. In het onderstaande filmje kan je precies zien wat de granaat doet; de speler gooit de Port-a-Fort op de grond en er verschijnt een stevig fort dat bestaat uit een ijzeren toren.

Nieuwe “deathcam” in PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS


Voorheen als je dood ging in PUBG werd je uit het potje gegooid. De nieuwe update maakt het mogelijk door het potje verder te bekijken door de ogen van de persoon die je gedood heeft. Zodra deze persoon wordt gedood gaat de camera naar de killer. Zo kan je kijken hoe het potje afloopt. Verdere veranderingen kan je hier op steam bekijken.

 

Games
Call of Duty: Black Ops IIII is nu verkrijgbaar!
Games
Nieuwsoverzicht week 27
Game PC Setups
Officiële trailer Battlefield V Firestorm – Battle-Royale