Games

Sea of Thieves binnenkort beschikbaar


Deze items mag je deze week niet missen! Lees nu: Sea of Thieves binnenkort beschikbaar, nieuwe Splinter Cell game, DLC Assassin’s creed uitgebracht, nieuwe Call of Duty WW2 trailer en Iron Harvest haalt binnen 36 uur zijn doel op Kickstarter. Dit is het nieuws van deze week op onze blog.

Sea of Thieves binnenkort beschikbaar

Sea of Thieves

De veelbelovende open world piratengame Sea of Thieves is 20 maart verkrijgbaar voor de PC en Xbox.

Wij van GamePC.nl hebben PC samenstellingen gemaakt om deze game ultiem te ervaren! Bekijk hieronder onze geadviseerde samenstelling per gamesetting.

Mocht je de game nog niet kennen, check dan het filmpje hieronder:

Nieuwe Splinter Cell game in aankomst?

Splinter Cell

Geruchten gaan dat er een nieuwe Splinter Cell zit aan te komen in 2018. De Canadese Amazon heeft namelijk een Splinter Cell game toegevoegd aan hun catalogus. Voor de rest stond er geen releasedatum of platforms bij, behalve dat het spel in 2018 wordt verwacht.
Hoewel dit allesbehalve een bevestiging is, is het vaak een indicatie dat een dergelijke titel bestaat. Daarentegen wil het nog wel eens voorkomen dat het gaat om een placeholder, die gebaseerd is op verwachtingen van Amazon zelf.

Website GamePC.nl

Met een Game PC van GamePC.nl ben je zeker van veel game plezier. Al onze Game Computers zijn voorzien van kwalitatief goede hard- en software en zijn getest door ervaren gamers. Alle Game PC’s kun je naar eigen wens uitbreiden en voorzien van bijvoorbeeld een krachtigere processor, grafische kaart, meer schijfruimte, werkgeheugen en nog veel meer andere extra opties. Ga naar GamePC.nl om jouw eigen Game PC samen te stellen.

Kijk voor meer informatie op www.gamepc.nl

Assassin’s Creed DLC genaamd The Curse of the Pharaohs uitgebracht

Vanaf nu kan je aan de slag met de laatste Assassin’s Creed DLC. De DLC bevat een nieuwe toevoeging aan het verhaal van Bayek, de hoofdpersonage. In de DLC kunnen spelers zeven nieuwe personages ontgrendelen. Daarnaast zijn er ook weer tal van nieuwe outfits en wapens vrij te spelen die allemaal het thema van de Egyptische mythologie met zich meedragen. Oorspronkelijk zou The Curse of the Pharaohs uitkomen op 6 maart, maar na wat vertraging is het dus een week later geworden. De DLC zit bij de season pass inbegrepen en kost €39,99. Check hieronder de DLC release trailer.

Nieuwe trailer Call of Duty World War 2

Check hieronder de nieuwste event trailer Operation: Shamrock & Awe.

Nieuwe uitbreiding Hearthstone aangekondigd

Blizzard heeft de eerste DLC van dit jaar aangekondigd genaamd The Witchwood. The Witchwood brengt uiteraard nieuwe kaarten met zich mee, maar ook twee nieuwe effecten van kaarten, een nieuw solo-avontuur en nieuwe heroes met zich mee. Hieronder vind je een trailer van de nieuwe DLC.

De nieuwe Solo avontuur is genaamd Monster Hunt en werkt in principe hetzelfde als de solo avonturen van Kobolds & Catacombs. De nieuwe effecten zijn Echo en Rush. Echo maakt het mogelijk om een minion twee keer te spelen, na het opleggen van de kaart krijg je een kopie in je hand die daar 1 beurt blijft. Rush lijkt op charge, alleen kan met rush alleen minions aanvallen en niet de heroes.

Iron Harvest haalt binnen 36 uur zijn doel op Kickstarter

Realtime strategy-game Iron Harvest heeft op Kickstarter binnen 36 uur zijn campagnedoel behaald. Hiermee heeft de ontwikkelaar van de game het gewenste bedrag van 363.000 euro binnengehaald en dat kan alleen nog maar oplopen.

De game speelt zich af rond de jaren 20 van de vorige eeuw in een alternatieve werkelijkheid. Bekijk hieronder gameplay beelden van Iron Harvest.

Games
Gratis Battlefield 1 Premium Content!
Games
Nieuwsoverzicht week 14
Games
Nieuwsoverzicht week 37