Het laatste gamenieuws

Garantie naar 4 jaar op elke Game PC


Als marktleider in de Benelux op het gebied van Game Computers hebben wij besloten om de garantietermijn van elke Game PC te verhogen van 2 naar 4 jaar garantie. Uiteraard heeft niet elk product in een computer 4 jaar fabrieksgarantie, desondanks kiezen wij er toch voor om standaard 4 jaar garantie te geven op onze samengestelde Game PC’s omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van ons totaalproduct.

Wij vinden het erg belangrijk om betrouwbaarheid uit te stralen naar onze klanten, bovendien hopen wij dat onze klanten een nog betere ervaring krijgen met GamePC.nl door deze wijziging.

Naast de 4 jaar garantie is het uiteraard ook nog steeds mogelijk om de garantie uit te breiden naar Premium of VIP garantie. Kortom 4 jaar lang onbezorgd gamen!

4 jaar Volledige Garantie

Met 4 jaar volledige garantie kun je de computer opsturen of brengen en worden alle onderdelen 4 jaar lang kosteloos vervangen, het 3e en 4e jaar betaal je alleen het werkloon. Zo heb je 4 jaar lang een perfect werkend systeem, zorgeloos gamen dus!

4 jaar Premium Garantie

De Premium garantie biedt als extra’s dat jouw Game PC kosteloos bij je thuis wordt opgehaald bij een defect. Het ophalen kan alleen binnen Nederland, wanneer je deze garantie kiest terwijl je in het buitenland woonachtig bent dan ontvang je van ons een gratis retourlabel waarmee je de computer bij een NL postkantoor aan kunt bieden.

4 jaar VIP Garantie

Met onze VIP Garantie wordt je door ons behandeld als een echte VIP. Wanneer je Game PC binnen 1 maand na levering een defect vertoont dan wordt deze kosteloos bij je opgehaald en direct vervangen door een compleet nieuw systeem.

Na deze periode wordt de computer bij binnenkomst direct nagekeken, met de garantie dat de computer altijd binnen 2 dagen gerepareerd is. Verder krijg je van ons een specialist op het gebied van onze Game PC’s toegewezen. Heb je een vraag of hulp nodig bij een probleem dan kun je deze persoon altijd bellen of mailen.

Als laatste kun je 4 jaar lang gebruik maken van een professionele PC check, wij testen de computer zowel hardware- en softwarematig voor je door en optimaliseren jouw game computer zodat je altijd het uiterste uit jouw games haalt.

Games
Scoor korting op jouw nieuwe Game PC
Games
Nieuwe Far Cry game onthuld door Ubisoft
Games
Nieuwsoverzicht week 40