Games

GTA 6 wordt Vice City 2


Deze items mag je deze week niet missen! Lees nu: GTA 6 details bekend, Call of Duty Black Ops IIII gaat zich afspelen in de nabije toekomst, Subnautical gameplay trailer, Starcraft is 20 jaar en viert dit met giveaways, The Division bereikt 20 miljoen spelers en Capcom’s grootste succes tot nu toe: Monster Hunter World. Dit is het nieuws van deze week op onze blog.

GTA 6 details bekend

Zoals het er nu op lijkt gaat GTA 6 zich afspelen in Vice City en Zuid-Amerika. Volgens “The Know” hebben ze contact gehad met een bron die een belangrijke rol speelt in de ontwikkeling van GTA 6. Volgens deze bron heet het project “Project Americas” en zal GTA 6 over drie of vier jaar uitkomen.

Er zijn ook geruchten dat in het nieuwe deel van GTA, de hoofdpersonage een vrouw wordt. Het zijn allemaal geruchten, dus we hopen dat we snel wat horen van de ontwikkelaar zelf! We houden jullie op de hoogte!

Call of Duty: Black Ops 4 releasedate onthuld en gaat zich afspelen in de nabije toekomst

De teaser van Call of Duty: Black Ops 4 is uit en de releasedate is ook bekend gemaakt. De game zal 12 oktober uitkomen en gaat in de nabije toekomst afspelen. Verdere informatie is nog niet bekend gemaakt maar we houden jullie op de hoogte!

Subnautical gameplay trailer

The survival game Subnautical is recentelijk uitgekomen, maar deze week is er een gameplay trailer uitgekomen van de game. Dus ben je benieuwd geworden? Check de trailer hieronder:

Starcraft is 20 jaar en viert dit met giveaways

De real-time strategy game Starcraft is 20 jaar oud geworden en ontwikkelaar Blizzard pakt flink uit door veel virtuele prijzen weg te geven. Ook zal er op 30 en 31 maart een livestream plaatsvinden waarbij oude/bekende gezichten van Starcraft voorbij zullen komen.

De giveaways zijn ook aangekondigd en je kan ze hieronder bekijken:

 • StarCraft: Remastered: Log na 6 maart in om een gratis UI-skin te verkrijgen.
 • StarCraft 2: Log na 6 maart in om een speciale UI-skin te verkrijgen. Log bovendien tussen 6 maart en 3 april in om een portret en decal te ontvangen.
 • Diablo 3: Log na 6 maart in om Dominion’s Revenge, een pet met een Battlecruiser-thema, te ontvangen.
 • Overwatch: Log tussen 6 maart en 3 april in om de Sarah Kerrigan Ghost-skin te ontvangen voor Widowmaker.
 • World of Warcraft: Salueer tussen 31 maart en 6 april een van de StarCraft companion pets Zergling, Grunty, Mini Thor, Baneling of Zeradar) om de ‘Salute of StarCraft’ Feat of Strength te ontvangen.
 • Heroes of the Storm: Log tussen 27 maart en 7 april in om portretten te ontvangen van de Protoss, Terran en de Zerg.
 • Hearthstone: Speel tussen 21 en 25 maart een Tavern Brawl met StarCraft-thema en ontvang bovendien drie Kobolds and Catacombs-packs.

The Division bereikt 20 miljoen spelers

In totaal hebben er 20 miljoen spelers de game “The Division” gespeeld, nadat de game twee jaar geleden uit is gekomen. Dit is bij Ubisoft niet onopgemerkt gebleven aangezien ze het gaan vieren door middel van in-game activiteiten. Tussen 1 en 29 maart zullen in de game vier Globval Events van start gaan. Dus 1 event per week.

Tijdens deze events kan je items en gameplay beloningen ontvangen. Ook krijgen speler de sneeze emote, die te verkrijgen is bij de Reward Claim Vendor.

Bekijk hieronder de data van de Global Events:

 • Outbreak: 1-5 maart
 • Assault: 8-12 maart
 • Strike: 15-19 maart
 • Ambush: 22-26 maart

Capcom’s grootste succes tot nu toe: Monster Hunter World 7,5 miljoen keer verkocht.

Monster Hunter is ruim 7,5 miljoen keer verkocht sinds de lancering van de game. De game laat grote andere titels van ontwikkelaar Capcom achter zich. Dan heb je het over de games Resident Evil en Street Fighter. Dit zagen veel mensen niet aankomen.

Het succes zit volgens de ontwikkelaar in de focus op een wereldwijde publiek in plaats van een meer oosterse doelgroep.

Bekijk hieronder gameplay beelden van Monster Hunter World:

 

Games
Nieuwsoverzicht week 36
Games
Gratis DLC voor Assassin’s Creed Odyssey
Games
Steam Lunar New Year Sale van start gegaan