Games

Toptitels van Rockstar voor onder één euro


Deze items mag je deze week niet missen! Lees nu: Rockstar Humble Bundle: Veel Rockstar games voor weinig geld, Nieuwe Battlefield bevestigd voor 2018, onpopulaire PUBG map wordt aangepast, Nieuwe DLC Wolfenstein, Fallout 4 gratis speelbaar en Fortnite spelers krijgen gratis loot. Dit is het nieuws van deze week op onze blog.

Rockstar Humble Bundle: Veel Rockstar games voor weinig geld

HumbleBundle

Sinds deze week biedt Humble Bundle mooie Rockstar game-pakketten aan voor een superscherpe prijs.

Voor maar 0,81 eurocent kunnen gamers Grand Theft Auto 3, Grand Theft Auto: Vice City, Max Payne en Manhunt binnen halen. Grand Theft Auto San Andreas, LA Noire-dlc, Max Payne en Bully Scolarship edition krijg je als je 7,65 euro betaald.

Het derde pakket van Humble bundle bevat GTA4, Episodes from Liberty City, de LA Noire-dlc en Max Payne 3 kan je kopen voor 12,08 euro. Aangezien jouw geld naar een goed doel gaat, kan je uiteraard ook meer uitgeven om het doel te steunen.

Je kan hier de bundel bekijken en aanschaffen. Wees er snel bij!

EA brengt nieuwe Battlefield in de herfst uit

battlefield

Er waren eerder al geruchten over een nieuwe battlefield en EA heeft het nu officieel bevestigd dat de nieuwe Battlefield in oktober uit zal komen. Voor de rest is er nog niks bekend over de nieuwe Battlefield. Ook heeft Electronic Arts aangegeven dat hun nieuwe spel; Anthem wordt uitgesteld naar 2019. Anthem had officieel nog geen releasedatum, maar de eerste plannen lieten zien dat de game in de herfst van 2018 uit moest komen. Zelfs voordat Anthem werd aangekondigd tijdens de E3 2017 was het al bekend dat de nieuwe IP van BioWare een release heeft in maart 2018.

Help GamePC.nl naar 50.000 likes op Facebook!

Like ons op Facebook!

We naderen de grens van 50.000 likes op Facebook. Hier zijn we natuurlijk supertrots op! Namens de mensen van GamePC.nl willen we iedereen daarvoor bedanken! Ook nu hopen we dat jullie een handje helpen om de mijlpaal van 50.000 likes op korte termijn te halen. Ga nu naar onze Facebook-pagina en nodig jouw vrienden uit om deze pagina te liken!

We geven ook vette 3 prijzen weg als de 50.000 likes behaald zijn! Dus houd onze Facebookpagina in de gaten!

Nieuwste PUBG map wordt aantrekkelijker gemaakt met update

Een poos geleden was de nieuwe map van PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS gereleased, maar niet iedereen vindt deze map evenwaardig als de originele map. Veel gamers verlieten direct een game zodra ze de nieuwe map zagen tijdens het laden van deze map. Sommigen gingen zelfs zover dat de files van de nieuwe map uit de game gingen verwijderen, zodoende werden ze er direct uitgegooid als de nieuwe map aan het laden was. De ontwikkelaar heeft hier naar geluisterd en komt met een update die de nieuwe map Miramar aantrekkelijker moet maken.

Alle aanpassingen zijn hier te vinden.

Pillars of Eternity II komt uit op 3 april

De kans is groot dat je nog niet eerder van Pillars of Eternity hebt gehoord, wij ook niet. Door een crowdfunding actie is deze game gemaakt. Toen wij gameplay zagen waren wij direct verkocht! Check hieronder vette gameplay:

Wolfenstein II: The Diaries of Agent Silent Death

Hierboven vind je de trailer van de nieuwste Wolfenstein II DLC. De nieuwe DLC “Agent Silent Death” is vanaf nu verkrijgbaar en hierin speel je de rol van Jessica Valiant, een huurmoordenaar.

Fallout 4 tijdelijk gratis speelbaar op PC

Aankomend weekend is Fallout 4 gratis speelbaar voor iedereen met een computer. Het spel kan vanaf donderdag 1 februari tot en met zondag 4 februari gratis gedownload worden via Steam. Er gelden ook aanbiedingen voor de verschillende versies. Zo is de basisversie van de game met een korting van 33 procent te koop. De Game of the Year Edition en alle DLC heeft een korting van 40 procent en de season pass krijgt 50 procent korting. Zoals altijd blijven de saves die je maakt tijdens het gratis weekend beschikbaar wanneer je de game aanschaft.

Fortnite spelers krijgen gratis loot

fortnite

Door de storingen van afgelopen tijd krijgen spelers gratis items als goedmakertje. De Battle Royale-spelers krijgen 20 Battle Stars voor de progressie van de Battle Pass. Deze kan gebruikt worden om cosmetische items te verkrijgen voor de modus. De gratis Battle Stars scheelt de spelers geld en speeltijd om 20 Stars vrij te spelen. Save the World-spelers krijgen van Epic Games 1600 Seasonal Gold gratis die gebruikt kunnen worden in de Event Store.

Update: Vanaf nu is er ook een nieuwe update van Fortnite beschikbaar. De volledige patch notes zijn hier beschikbaar.

Games
Waarom zijn videokaarten op dit moment zo duur?
Games
Nieuwsoverzicht week 19
Games
Mechanische toetsenborden – Een vooruitgang?