Games

Nieuwe modus in Fortnite Battle Royale


Deze items mag je deze week niet missen! Lees nu: Nieuwe modus in Fortnite Battle Royale aangekondigd, Monster Hunter World verschijnt in herfst 2018, 3 miljoen spelers tegelijk op PlayerUnknown’s Battlegrounds en De top 100 best verkochte Steam-games van 2017.

Nieuwe modus in Fortnite Battle Royale aangekondigd

Fortnite Battle Royale

Na 50v50 en High Explosives heeft Epic Games alweer een nieuwe tijdelijke modus aangekondigd, namelijk “Sneaky Silencer”. In deze modus is de focus gelegd op stealth. Je kan de modus spelen vanaf 5 januari tot 8 januari.

Monster Hunter World verschijnt in herfst 2018

Ontwikkelaar Capcom heeft bekend gemaakt dat de PC versie van Monster Hunter World in de herfst van 2018 wordt uitgebracht. De game wordt momenteel “geoptimaliseerd voor PC” zo laat het bedrijf via Twitter weten.

Monster Hunter World is een actie RPG waarin voornamelijk jagen het doel is. Aan het begin van je avontuur kan je jouw eigen personage aanmaken. Gewapend met je eigen gekozen wapen trek je de open wereld in om op grote monsters te gaan jagen. Nieuwsgierig geworden? Check de onderstaande video.

3 miljoen spelers tegelijk op PlayerUnknown’s Battlegrounds

PlayerUnknown’s Battleground heeft opnieuw een record gevestigd om 3 miljoen spelers tegelijk spelend te krijgen. Dit indrukwekkende record  is gevestigd op 30 december jl. En de groei van spelers houdt niet op. In september van 2017 haalde PUBG nog het record van 1 miljoen spelers.

Ook is er een nieuwe patch uitgekomen die twee grote problemen oplost, waaronder het regelmatig crashen van een game. In de PC-versie kwam ook vaak voor dat schoten van lange afstand niet geregistreerd werden.

En als bonus kan je hieronder de grappigste fails in PUBG bekijken, verwerkt in een leuke compilatie:

De top 100 best verkochte Steam-games van 2017

Top 100 Steam-games 2017

Steam heeft de top 100 best verkochte Steam-games van 2017 uitgebracht. Deze zijn onderverdeeld in verschillende categorieen, namelijk platina, goud, zilver en brons.

In de patina categorie staan de games die het meeste hebben opgeleverd. GTA5, The Witcher 3, Dota 2 en warframe vallen hier onder andere onder.

Bekijk hier de complete lijst.

Games
Nieuwsoverzicht week 12
Games
Nieuwsoverzicht week 33
Hardware
Vernieuwde 15,6 en 17,3 inch RAIDER PRO