Games

De meest memorabele game personages: Deel 1


Wie zijn de meest memorabele en vetste game personages? Dit is een lijst gemaakt ter ere van de meest excentrieke en spraakmakende karakters van de afgelopen jaren. Ben je het eens met deze lijst, laat het ons weten. Wij zijn nieuwsgierig wat jullie te zeggen hebben over deze game personages. Wij zijn ook benieuwd naar characters die er niet tussen staan, maar waarvan jullie vinden dat ze absoluut een vermelding verdienen. Dit is deel één van de tweedelige reeks, hierin worden de meest bekende game personages besproken. In het volgende deel zie je characters die alleen de die-hard gamers kennen.

Gordon Freeman

Meest memorabele game personages: Gordon Freeman

Gordon Freeman is de hoofdpersonage uit de Half Life serie en is een man met een serieus uiterlijk, een ringbaardje en een bril. Hij heeft niet het heldhaftige voorkomen dat zijn daden zouden doen vermoeden. Wat merkwaardig is dat Gordon nog nooit een woord heeft gezegd in de hele Half Life serie.

GLaDOS

Meest memorabele game personages: GLaDOS

Wie ook een vermelding verdient in de Half Life universum is GLaDOS.  GLaDOS is de supercomputer in de game Portal (Half Life mod) die het hele gebouw (waar de game zich afspeelt) bestuurt. Deze psychotische robot zal je zeker bij blijven nadat je portal hebt uitgespeeld..

Help GamePC.nl naar 50.000 likes op Facebook!

Like ons op Facebook!

We naderen de grens van 50.000 likes op Facebook. Hier zijn we natuurlijk supertrots op! Namens de mensen van GamePC.nl willen we iedereen daarvoor bedanken! Ook nu hopen we dat jullie een handje helpen om de mijlpaal van 50.000 likes op korte termijn te halen. Ga nu naar onze Facebook-pagina en nodig jouw vrienden uit om deze pagina te liken!

We geven ook vette 3 prijzen weg als de 50.000 likes behaald zijn! Dus houd onze Facebookpagina in de gaten!

Sonic the Hedgehog

Meest memorabele game personages: Sonic

Iedereen kent Sonic, het blauwe egeltje uit de gelijknamige games, stripboeken en tv series. Sonic was voor het eerst te zien in 1991 op de Sega Genesis/Megadrive. Deze game personage neemt het  samen met zijn vrienden op tegen Dr Eggman/Robotnik, een gestoorde wetenschapper. Sonic is ook de mascotte van Sega. Als antwoord op Mario, de mascotte van Nintendo.

Mario

Mario is de bekendste loodgieter ter wereld. Als je Mario niet kent heb je letterlijk onder een steen geleefd. Mario heeft namelijk in meer dan 200 videospellen een rol gespeeld.

Meest memorabele game personages: Mario

Mario zijn eerste verschijning was in Donkey Kong uit 1981, toen nog “Jumpman” genaamd. Later werd deze naam vervangen door “Mario” omdat het hoofd bij Nintendo Amerika, genaamd Mario Segale erg veel uiterlijke overeenkomsten had met “Jumpman”.

 

Pikachu

Meest memorabele game personages: Pikachu

Hoewel Pikachu waarschijnlijk bekender is geworden door de animatieserie dan de games, verdient hij hier toch een vermelding. Waarschijnlijk is iedereen die geboren is in de jaren 90 ooit wel eens in aanraking gekomen met deze gele bliksem muis.

Link

Meest memorabele game personages: Link

Een andere zeer bekende game personage van Nintendo, Link, mag hier ook niet ontbreken. Velen zullen in de war zijn met Zelda, maar Zelda is toch echt de prinses die je moet redden. Beide personages komen voor in de Legend of Zelda games. Na de eerste Zelda game 32 jaar geleden, is de franchise nog steeds razend populair.

Rayman

Meest memorabele game personages: Rayman

Rayman is misschien wel één van de bekendste game personages uit het platform-genre. Sinds zijn eerste verschijning in Rayman uit 1995, was Rayman het onderwerp van verschillende videogames, evenals een kortstondige geanimeerde televisieserie. Rayman heeft een merkwaardige uiterlijk met zijn arm- en beenloze verschijning. Rayman’s vaardigheden bestaan uit het aanvallen van zijn vijanden door zijn vuisten op te winden en ze naar zijn vijanden te gooien.

Games
Speel Injustice 2 nu gratis!
Games
Anthem gameplay video uitgebracht
Games
Nieuwsoverzicht week 34