Games

Retro Gaming: Ken je deze retro games nog? – 3


Van Pong tot Call Of Duty. Iedereen heeft wel een game gehad waarmee ze zijn opgegroeid en waar men nostalgische gevoelens bij heeft. In deze rubriek behandelen we retro games die veel betekend hebben voor de game-industrie en/of games die populair waren in de afgelopen jaren. We zijn aanbeland bij Retro Gaming: Ken je deze retro games nog? – Deel 3.

Need for Speed: Underground2003

In de jaren 2000 – 2003 was dankzij de film “The Fast and the Furious” een grote hype ontstaan rondom het tunen en customizen van auto’s. Ontwikkelaar EA heeft daar slim op ingespeeld en heeft dit thema verwerkt in hun Need for Speed gamesserie. Als resultaat kwam Need for Speed: Underground uit. Het werd een regelrechte hit. Wereldwijd werden er maar liefst 15 miljoen exemplaren van de game verkocht.

Need for Speed: Underground bevat verschillende modi, zoals een carrière-modus. In deze modus begin je met een standaard auto die je steeds meer kan tunen/customizen naarmate je in de game vordert. Naast deze carriere modus zijn er evenementen beschikbaar, bijvoorbeeld Sprint, Knock-out, Drag en nog veel meer.

De game is nog steeds aardig populair en de community heeft ook niet stilgezeten. Voor de PC versie is er een mod uitgekomen waardoor je de game in Ultra HD kan spelen met HD textures. Hieronder kan je een gameplay video van de mod bekijken.

Rollercoaster Tycoon1999

In 1999 kwam Rollercoaster Tycoon uit. Het doel van deze game is om een attractiepark op te bouwen en tot een succes te maken door zoveel mogelijk bezoekers te trekken. Dit houdt in dat er grote achtbanen neergezet moeten worden en genoeg faciliteiten moeten zijn om jouw bezoeker tevreden te stellen.

De game was een groot succes en er zijn nog 3 vervolgen gekomen. In 2017 is een mobiele versie van Rollercoaster Tycoon uitgebracht.

Website GamePC.nl

Met een Game PC van GamePC.nl ben je zeker van veel game plezier. Al onze Game Computers zijn voorzien van kwalitatief goede hard- en software en zijn getest door ervaren gamers. Alle Game PC’s kun je naar eigen wens uitbreiden en voorzien van bijvoorbeeld een krachtigere processor, grafische kaart, meer schijfruimte, werkgeheugen en nog veel meer andere extra opties. Ga naar GamePC.nl om jouw eigen Game PC samen te stellen.

Kijk voor meer informatie op www.gamepc.nl

Redneck Rampage1997

Redneck Rampage is een First Person Shooter ontwikkeld door Xatrix Entertainment en uitgegeven door Interplay.

Het verhaal speelt zich af in een fictief hillbilly dorp Hickston in Amerika en jouw geprezen varkens Bessie en Thwart worden meegenomen tijdens een invasie van buitenaardse wezens. Het is aan jou de taak om de geliefde varkens te bevrijden.

Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge1991

De opvolger van Secret of Monkey Island kwam in 1991, Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge genaamd. Het is een point and click adventure game gemaakt door ontwikkelaar LucasArts.

Aan het einde van het eerste deel heeft Guybrush de geest-piraat LeChuck vernietigd met root beer. Maar het root beer was niet krachtig genoeg om hem te elimineren. In deel 2 komt LeChuck terug om Guybrush te wreken.

Unreal Tournament1999

In 1999  kwam Unreal Tournament  uit. Het is een first person shooter met verschillende modi zoals Deathmatch, Team Deathmatch, Capture the Flag, Assault, Last man standing etc. De game werd in hetzelfde jaar uitgeroepen tot game of the year. Unreal Tournament had een grote community en wordt tegenwoordig nog steeds gespeeld.

Momenteel zijn ze bezig met een remake van Unreal Tournament. Voor de gamers die de game nog niet gespeeld hebben en toch nieuwsgierig zijn, kunnen de remake van de game hier downloaden.

 

Game PC Setups
De beste Game PC voor Fallout 76
Games
Nieuwsoverzicht week 37
Het laatste gamenieuws
De meest besproken PC games van de E3 2018