Game PC Setups

Officiële trailer Battlefield V Firestorm


Battlefield V Firestorm – Battle-Royale

Battlefield V Firestorm, de nieuwste battle royale-modus trailer is uit! Dice en EA hebben net de nieuwste trailer van de nieuwe Firestorm voor Battlefield 5 gereleased! Deze moesten we direct met je delen! Helaas is er nog geen direct gameplay te zien in de video, maar we gaan ervan uit deze net zo vet wordt als de trailer zelf!

De nieuwe Battle-Royale modus komt 25 maart uit! Laat ons weten als jij de deze nieuwe Firestorm Battle-Royale modus van Battlefield 5 gaat spelen?

Battlefield V Firestorm – Battle-Royale trailer

Game PC voor Battlefield V Firestorm

De nieuwste generatie Gaming PC’s kun je bij ons eenvoudig samenstellen. Bij GamePC.nl koop je alleen de beste High-End op maat gemaakte Gaming PC’s die de nieuwste games op de beste instellingen met gemak aan kan. Onze PC’s zijn goed doordacht en met veel plezier voor jouw gebouwd! Elk Gaming PC is bij ons uniek en bevat de beste hardware. Voor de beste ervaring met Battlefield V Firestorm en raden we je de volgende Game PC samenstelling aan.

Battlefield V Firestorm – Medium Game PC
De Battlefield 5 Medium Game PC samenstelling is ideaal voor gamers die meer aandacht besteden aan gameplay dan aan graphics. Met deze setup kan je Battlefield 5 op medium instellingen draaien.

Bekijk de Firestorm Medium Game PC

Battlefield V Firestorm – High Game PC
Betere graphics en vloeiendere gameplay krijg je met de Battlefield 5 High Game PC. Alles op High bij een resolutie van 1080p!

Bekijk de Firestorm High Game PC

Battlefield V Firestorm RTX Game PCt
De ultieme Battlefield V Firestorm ervaring beleef je met de nieuwe generatie Geforce kaarten van Nvidia. De RTX technologie zorgt voor prachtige effecten en baanbrekende prestaties. Onderstaande video laat zien waar de nieuwe kaarten van de RTX-20-serie toe in staat zijn. Met deze samenstelling kan je Battlefield V Firestorm in ultra settings spelen en alles uit de game halen door middel van de RTX technologie.

Bekijk de Firestorm RTX Game PC

Speel Battlefield V Firestorm in adembenemende kwaliteit

Speel de nieuwse Battlefield V Firestorm in adembenemende kwaliteit en stream je game-play met de beste visuele details en zonder haperingen. Voor een scherpe prijs kun je vanaf nu een nieuwe PC voor Firestorm samenstellen.

Battlefield V Firestorm Game PC advies
Heb je een vraag over de Battlefield V Firestorm Game PC samenstelling? Onze klantenservice helpt je graag bij het kiezen en samenstellen van de juiste Game PC voor jouw games!

De samenstellingen zijn nog krachtiger te maken door een snellere videokaart en/of processor te kiezen. Voor hulp of vragen bij het samenstellen kun je natuurlijk contact opnemen met onze product-experts via [email protected] of 0594-580240.

Games
Gameverfilmingen: Welke zijn het bekijken waard?
Games
PC’s voor Mass Effect: Andromeda
Game PC Setups
Far Cry 6 Game PC samenstellingen