Games

Scoor fikse kortingen bij Ubisoft!


Deze items mag je deze week niet missen! Lees nu: Tot wel 30% korting op Game Packs in de Ubisoft Store, Eerste uitbreiding voor Assassin’s Creed Origins in aantocht, Help GamePC.nl naar 50.000 likes op Facebook, PUBG krijgt nieuwe loot boxes met items die extreem lage drop rate bevatten en Gerucht: Nieuwe Fable is in de maak!

Tot wel 30% korting op Game Packs in de Ubisoft Store

Splinter Cell

Sinds deze week geeft Ubisoft veel korting op packs van game series zoals Assassin’s Creed en Far Cry.

Dit kan wel oplopen tot 30% korting. Als je 100 Units koopt krijg je 20% korting op deze aankoop. Tevens krijg je 10% extra korting op de packs die in de aanbieding zijn.

Check hier de lijst voor alle game packs die in de aanbieding zijn.

Eerste uitbreiding voor Assassin’s Creed Origins is in aantocht

De eerste uitbreiding van Assassin’s Creed Origins genaamd “The Hidden Ones” komt nog deze maand uit. Dit heeft de ontwikkelaar Ubisoft bekend gemaakt. Er is alleen nog geen releasedatum vrijgegeven. De uitbreiding voegt een nieuw verhaal toe en de level cap wordt verhoogt van 40 naar 45. Ook worden er nieuwe voorwerpen en wapens toegevoegd aan de game.

Help GamePC.nl naar 50.000 likes op Facebook!

Like GamePC.nl op Facebook

We naderen de grens van 50.000 likes op Facebook. Hier zijn we natuurlijk supertrots op! Namens de mensen van GamePC.nl willen we iedereen daarvoor bedanken! Ook nu hopen we dat jullie een handje helpen om de mijlpaal van 50.000 likes op korte termijn te halen. Ga nu naar onze facebookpagina en nodig jouw vrienden uit om deze pagina te liken!

We komen met een hele vette give-away actie als de 50.000 likes behaald zijn! Dus houd onze Facebookpagina in de gaten!

PUBG krijgt nieuwe loot boxes met items die extreem lage drop rate bevatten.

PlayerUnknown's Battlegrounds

De nieuwe loot boxes die voor PUBG uitgebracht worden bevatten voorwerpen die voornamelijk cosmetisch zijn. Er komen in totaal twee nieuwe dozen; de Biker en de Desperado crates.

De meest exclusieve/minst voorkomende voorwerpen zitten in de Biker loot box. Deze voorwerpen hebben een gemiddelde droprate van 0,01%. Dus je moet extreem veel geluk hebben om deze nieuwe voorwerpen te ontvangen.

Gerucht: Nieuwe Fable is in de maak!

Fable game

De ontwikkelaar van Forza Horizon werkt mogelijk aan een nieuwe deel van Fable. Dit gerucht is ontstaan door een gesprek tussen WCCFTech en Don Williamson, een voormalige ontwikkelaar die de eerdere Fable games heeft ontwikkeld. Hij had aangegeven dat hij weet welke ontwikkelaar aan Fable 4 werkt. Het is een grote kans dat het ontwikkelaar Playground Games is. We wachten het af!

Games
Speel Injustice 2 nu gratis!
Games
GamePC.nl breidt assortiment uit
Game PC Setups
De ultieme Fortnite: Battle Royale Game PC