Games

Nieuwsoverzicht week 42


Iedere donderdag blikt GamePC.nl terug op de week. Wat zijn de nieuwtjes die je niet mag missen? Of welke nieuwe game releases moet je hebben gecheckt, in dit weekoverzicht brengen wij je helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

De ultieme Destiny 2 ervaring speel je op de PC!

Destiny 2 komt 24 oktober uit voor de PC en moet de beste Destiny 2 ervaring worden van alle gameplatformen. De systeemeisen zijn ook onthuld.

Voor de PC launch van Destiny 2 is een speciale trailer uitgebracht. Check deze trailer hieronder:

Rocket League: Halloween event van start gegaan

Rocket League is van start gegaan met een halloween event, “Haunted Hallows” genaamd. Dit event loopt van 16 oktober en eindigt op 6 november.

Tijdens dit event worden er nieuwe crates en voorwerpen toegevoegd aan de game. Ook kan je gebruik maken van een nieuwe valuta, genaamd Candy Corn. Dit kun je verdienen door online potjes te voltooien. Met deze Candy Corn kan je weer event-gerelateerde voorwerpen kopen.

Vanaf deze week verkrijgbaar: Elex

Elex is een third-person action role-playing game dat zich afspeelt in een post-apocalyptische open wereld.

Het speelt zich af op planeet Magalan, waar een komeet neerstort en een ravage aanricht. De toekomst van de planeet was hopeloos, totdat er een krachtig element in de fragmenten van de komeet gevonden werdt: de Elex. Van dit element kan krachtige drugs en magie ontwikkeld worden. De Elex heeft verslavende eigenschappen, en zorgt ervoor dat sommigen gek worden of zelfs muteren.

Je speelt een ex-commandant Jax die ter dood veroordeeld is, omdat hij verantwoordelijk was gesteld voor het lot van Magalan. Je overleeft de executie en ontsnapt. Bewapend met een metalen pijp probeer je te overleven door samen te gaan werken met andere facties, waar je voorheen nog vijanden mee was.

Elex is vanaf nu verkrijgbaar. Ben je nieuwsgierig geworden? Check de vette trailer hieronder!

Details nieuwe Battlefield 1 DLC “Turning Tides” bekend

Turning Tides is de derde uitbreiding van Battlefield 1. Hij wordt beschikbaar gesteld tussen december 2017 en januari 2018.

In deze DLC zal men zich meer richten op de “amphibi”-gevechten. De gevechten zullen dus spelen op het land, op/in zee en in de lucht. Er komen in totaal vier nieuwe maps uit. De eerste twee maps “Cape Helles” en “Achi Baba” komen in december uit, “Heligo Bight” en “Zeebrugge” verschijnen in januari.

Er komen ook 7 nieuwe wapens uit:

  • De M1917
  • Trench Carbine
  • Maschinenpistole M1912/P.16
  • Farquhar-Hill
  • M1917 MG
  • Carcano M91 Carbine
  • Type 38 Arisaka

Conquest Assault is de nieuwe gamemodes die met Turning Tides komt. Het is een tegenhanger van de bekende Conquest mode. In deze modes vechten spelers om bepaalde punten op de map. Het grote verschil is dat de verdedigende team bij elke start van de game de punten op de map controleert.

Hunt: Showdown binnenkort naar Steam

Ontwikkelaar Crytek brengt binnenkort Hunt Showdown uit op Steam. Hunt: Showdown is waarschijnlijk vanaf deze herfst beschikbaar voor PC. Het is een first-person PVP dat zich afspeelt in de achttiende eeuw en laat spelers tegen golven aan monsters en eindbazen vechten. Tijdens Hunt: Showdown strijden vier teams van twee om bounties.

Check de trailer hieronder:

Game PC Setups
De Ultimate FIFA 19 Game PC
Games
Nieuwsoverzicht week 33
Games
Fortnite seizoen 3 is begonnen!