Games

Gratis Battlefield 1 Premium Content!


Deze items mag je deze week niet missen! Lees nu: Gratis Battlefield 1 premium content, Nieuwe Total War aangekondigd, Nieuws over nieuwe WW2 shooter, GamePC bijna 50.000 likes, dus een vette give-away!

Battlefield 1 premium map gratis speelbaar

Ontwikkelaar DICE heeft de map “Price De Tahure” beschikbaar gesteld voor iedere Battlefield 1 speler. Normaal gesproken is deze map alleen speelbaar als je de “They Shall Not Pass” DLC of een premium pass hebt. “Prise de Tahure” is een map die zich afspeelt in de nacht na het Nivelle-offensief en kwam vorig jaar juli uit.

Verder biedt DICE spelers zonder Premium de kans om tot en met 22 januari verschillende content uit The Turning Tides, In The Name of The Tsar en They Shall Not Pass-uitbreidingen uit te proberen. Na de trialperiode krijgen spelers de keuze of ze de content willen aanschaffen.

Nieuwe Total War game aangekondigd

De nieuwe Total War game genaamd “Total War: Three Kingdoms” speelt zich af in China rond het jaartal 190CE. China is in rep en roer omdat China is verdeeld en geen leider heeft.

De Han-dynastie brokkelt af voor de kind-keizer, die slechts een marionet is voor de tiran Dong Zhuo. De macht van het wrede en onderdrukkende regime groeit terwijl het rijk verder in de anarchie verdwijnt. Check hieronder de Announcement trailer.

Help GamePC.nl naar 50.000 likes op Facebook!

Like ons op Facebook!

We naderen de grens van 50.000 likes op Facebook. Hier zijn we natuurlijk supertrots op! Namens de mensen van GamePC.nl willen we iedereen daarvoor bedanken! Ook nu hopen we dat jullie een handje helpen om de mijlpaal van 50.000 likes op korte termijn te halen. Ga nu naar onze Facebook-pagina en nodig jouw vrienden uit om deze pagina te liken!

We komen met een hele vette give-away actie als de 50.000 likes behaald zijn! Dus houd onze Facebookpagina in de gaten!

Tweede wereldoorlog shooter Battalion 1944 Early Access datum bekend

De game begon als Kickstarter project maar is inmiddels zo doorontwikkeld dat je het 1 februari al kan spelen, alleen wel in early access. Dit houdt in dat dit nog niet het eindproduct is, maar dat er regelmatig updates uitgebracht worden waarbij de game wordt getweaked. Check hieronder gameplay van de Alpha.

Sea of Thieves Beta aangekondigd

De datum is bekend wanneer de closed beta van Sea of Thieves van start gaat; namelijk 24 januari. De Beta zal in totaal 5 dagen duren. Spelers die zich voor 1 december hebben opgegeven voor het Sea of Thieves insider-programma of een pre-order geplaatst hebben, krijgen automatisch toegang tot de Beta. Ontwikkelaar Rare belooft dat de Beta een echte weerspiegeling is van wat de uiteindelijke game gaat worden.

Het laatste gamenieuws
Hoe installeer je Windows 10 op jouw Game PC?
Games
Fifa 19 Demo nu te downloaden
Games
Fortnite killer in de maak?!?