Games

Nieuwsoverzicht week 20


Iedere vrijdag blikt GamePC.nl terug op de week. Wat zijn de nieuwtjes die je niet mag missen? Of welke nieuwe game releases moet je hebben gechecked, in dit weekoverzicht brengen wij je helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Shadow of War: “Dominate the Open World”

De week begint goed met deze prachtige trailer van Shadow of War, het vervolg op de populaire game Middle-earth: Shadow of Mordor. De game komt 22 Augustus uit. Check de trailer hieronder.

Welke games mag je verwachten op de E3 2017?

Het grootste game evenement van Amerika staat weer voor de deur, hier worden de nieuwste games en updates geshowd. We hebben de meeste games voor je op een rijtje gezet welke te bewonderen zijn tijdens de E3. 13 Juni, nadat alle persconferenties geweest zijn zullen we meer te weten komen van deze games.

– Battlefield 1: In the Name of the Tsar DLC
– Call of Duty: WWII
– FIFA 18
– Destiny 2
– Borderlands 3
– Middle-earth: Shadow of War
– South Park: The Fractured But Whole
– Nieuwe Assassin’s Creed
– Nieuwe Need for Speed
– Star Wars Battlefront 2
– State of Decay 2
– Kingdom Come: Deliverance
– Dirt 4
– Battalion 1944
– Darksiders 3

Overwatch bestaat 1 jaar: nieuw evenement aangekondigd

Het 1 jarig bestaan van Overwatch wordt groots gevierd door Blizzard. Zo komt er een Game of The Year editie van Overwatch uit en komt er een event naar de game. Heb je de game nog niet gehaald dan kun je deze gratis spelen van 26 tot 29 Mei. Mocht je hierna de game kopen(wel doen, aanrader!), dan zal je progressie worden meegenomen. Tijdens het evenement zijn er nieuwe skins, voice lines, sprays en emotes te verdienen.

Steam Summer Sale begint op 22 Juni

Als je goedkoop games wilt scoren kan je dat het beste doen tijdens de Steam Summer Sale. Een groot aantal games zullen worden aangeboden met absurde kortingen. De Sale duurt twee weken. PREPARE YOUR WALLET!

Ubisoft kondigd twee games aan

Door twee logo’s zijn Far Cry 5 en The Crew 2 aangekondigd. De logo’s zijn ook het enige wat officieel naar buiten is gebracht door Ubisoft, meer informatie is nog niet bekend. Het vermoeden is wel dat de nieuwe Far Cry niets te maken heeft met de vorige deel; Far Cry Primal. Ubisoft komt dit jaar nog met een andere game, South Park: The Fractured But Whole. De game zal op 17 oktober in de winkels verschijnen. Check de nieuwe trailer hieronder, Het filmpje toont hoe spelers met tijds buigende scheten hun tegenstanders te lijf kunnen gaan.

Games
Black Friday deals met absurd lage prijzen!
Games
Nieuwsoverzicht week 17
Games
De meest memorabele game personages: Deel 1