Games

Technische Beta voor State of Decay 2 komt uit


Lees ons weekoverzicht met het belangrijkste nieuws van de afgelopen week. Perks zullen waarschijnlijk in Black Ops 4 verwerkt worden, Fifa 18 krijgt gratis WK-modus, Fortnite Season 4 is begonnen, Frostpunk na drie dagen al bijna 250.000 keer verkocht, Technische beta voor State of Decay 2, Cry Engine Games deals bij Humble Bundle, Street Fighter komt 29 mei met 30th Anniversary Collection.

Perks zullen waarschijnlijk in Black Ops 4 verwerkt worden

De ontwikkelaar van Black Ops 4, Treyarc, heeft via Twitter gehint naar de terugkeer van perks. Met perks kan je in de multiplayer jouw eigenschappen modificeren om te evolueren in de game.

Op 17 mei zullen we meer weten, want dan staat de volledige onthulling van Call of Duty: Black Ops 4 op de planning.

Fifa 18 krijgt gratis WK-modus

Een gratis WK-modus zal op 29 mei naar Fifa 18 komen. Dit heeft ontwikkelaar Electronics Arts afgelopen week aangekondigd. De geruchten die eerder verspreid waren zijn dus waarheid geworden.

Via deze modus krijg je de mogelijkheid om een complete WK samen te stellen. Ook zal er een speciale WK Ultimate Team modus komen, waarin nieuwe icons uit verschillende WK’s verkrijgbaar zullen zijn.

Fortnite Season 4 is begonnen

Season 4 van Fortnite is van start gegaan en er zijn verschillende aanpassingen gemaakt in de game. De mysterieuze komeet is gecrasht op de map en heeft een krater achtergelaten.

Hierdoor is de map ook veranderd in de game. De locatie Dusty Divot is toegevoegd en op de map zijn verschillende kleine kraters verspreid.

Een dataminer heeft nog niet vrijgegeven skins en cosmetische items ontdekt in de nieuwe update. In de nieuwe update zijn zes nieuwe skins uitgebracht. Na het dataminen van de patch zijn er nog zes extra skins gevonden. Verder zijn er nog verschillende items naar boven gekomen, namelijk drie pikhouwelen, drie back-bling en drie gliders. We zijn benieuwd wanneer deze items daadwerkelijk uitgebracht worden.

Website GamePC.nl

Met een Game PC van GamePC.nl ben je zeker van veel game plezier. Al onze Game Computers zijn voorzien van kwalitatief goede hard- en software en zijn getest door ervaren gamers. Alle Game PC’s kun je naar eigen wens uitbreiden en voorzien van bijvoorbeeld een krachtigere processor, grafische kaart, meer schijfruimte, werkgeheugen en nog veel meer andere extra opties. Ga naar GamePC.nl om jouw eigen Game PC samen te stellen.

Kijk voor meer informatie op www.gamepc.nl

Frostpunk na drie dagen al bijna 250.000 keer verkocht

De citybuilder Forstpunk (ontwikkeld door 11 Bit Studios) is afgelopen week verschenen. En is nu al na drie dagen meer dan 250.000 keer verkocht.

De game draait om een bevroren wereld, waar stoomtechnologie wordt gebruikt om de bevolking warm en in leven te houden. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hierboven de trailer.

Technische beta voor State of Decay 2

Een technische beta voor State of Decay 2 komt binnenkort uit. Gamers die er vroeg bij willen zijn kunnen zich aanmelden via deze link. Het enige wat je nodig hebt is een Xbox live login.

State of Decay 2 is een zombie survival game dat wordt gespeeld in een third-person

perspectief. De game speelt zich af een open wereld omgeving en bevat ook een co-op multiplayer.

Het is nog onduidelijk wanneer de technische beta uit zal komen. State of Decay 2 zal op 22 mei 2018 uitkomen op de PC.

Cry Engine Games deals bij Humble Bundle

Er is weer een toffe deal bij Humble Bundle beschikbaar! Betaal 15 Dollar (omgerekend €12.49) en krijg o.a. de volgende games: Ryse, Sniper 3 Ghost Warrior en Homefront The Revolution.

Ga naar de website van Humble Bundle om deze deal aan te schaffen.

Street Fighter komt 29 mei met 30th Anniversary Collection

Ontwikkelaar Capcom viert het dertig jarige bestaan van Street Fighter met een speciale 30th Anniversary Collection. Deze game zal in totaal twaalf Street Fighter games bevatten. Street Fighter 2 mag natuurlijk niet ontbreken en zal naast Street Fighter 2 Turbo, Street Fighter Alpha 3 en Street Fighter 3: 3rd Strike een online multiplayer krijgen.

Game PC Setups
Is jouw Game PC klaar voor The Division 2?
Game PC Setups
Red Dead Redemption 2 Game PC Samenstellingen
Games
GamePC.nl steunt Sinterklaas in zijn missie