Games

Zombie mode in Black Ops 4


Deze items mag je deze week niet missen! Lees nu: Avengers modus Fortnite live, Steam Summer Sale, Gratis geld in GTA 5 en Zombie mode Black Ops 4 wordt getoond op E3.

Speel als Thanos in Fortnite

In de nieuwste game modus wordt je Thanos als je beschikt over de Infinity Gauntlet. In het begin van de game land de glove op een random locatie, degene die hem oppakt wordt Thanos en beschikt dan over speciale aanvallen. Thanos heeft vier abilities met onder andere zware melee attack, een super jump en de mogelijkheid om de Power Stone te gebruiken als een soort machinegeweer. Wanneer Thanos een speler uitschakelt, wordt zijn schild weer gevuld. Zijn health kan niet worden hersteld. Bouwen of wapens gebruiken is niet mogelijk. Zodra Thanos verslagen wordt, dropt hij de glove en kan deze direct opgepakt worden door een andere speler.

Steam Summer Sale datum gelekt

Dit jaar zal de Steam Summer Sale op 21 juni plaatsvinden. Hoe lang de Sale gaat duren is niet bekend maar dit zal vergelijkbaar zijn met vorig jaar; ongeveer 2 weken lang. Ongetwijfeld kan je deze keer gebruik maken van de absurd hoge kortingen op vele games.

Log in op GTA online en ontvang gratis ingame geld

Als je nu direct inlogt op GTA online ontvang je direct 250.000 cash voor niets. Als je elk opeenvolgende dag tot 14 Mei inlogt, ontvang je 150.000 per dag extra. Totaal krijg je 1 miljoen dollar en hiervoor hoef je alleen maar in te loggen. Dit event is deel van de Business Week. Naast gratis geld is het ook mogelijk om gratis wapens en accessoires te krijgen. Bovendien is The Overflod Tyrant voertuig toegevoegd aan de game, deze is exclusief te koop bij Legendary Motorsport.

Website GamePC.nl

Met een Game PC van GamePC.nl ben je zeker van veel game plezier. Al onze Game Computers zijn voorzien van kwalitatief goede hard- en software en zijn getest door ervaren gamers. Alle Game PC’s kun je naar eigen wens uitbreiden en voorzien van bijvoorbeeld een krachtigere processor, grafische kaart, meer schijfruimte, werkgeheugen en nog veel meer andere extra opties. Ga naar GamePC.nl om jouw eigen Game PC samen te stellen.

Kijk voor meer informatie op www.gamepc.nl

Call of Duty: Black Ops 4 Zombie mode te zien op E3

Het is bevestigd door de e3 twitter account dat de nieuwe Zombie mode op de E3 te zien zal zijn. Ontwikkelaar Treyarch heeft op twitter ook een teaser verspreid over de zombie mode. Verder is er nog maar weinig bekend over het nieuwe CoD deel. Eerder waren er geruchten dat Black Ops 4 geen singleplayer bevat en dat deze vervangen wordt door een Battle-Royale modus. Black Ops 4 komt 12 Oktober uit en donderdag 17 mei zal de reveal van de game plaatsvinden.

Anthem komt in Maart 2019 uit

EA heeft aangegeven dat hun nieuwe game in Maart volgend jaar wordt gereleased. De online action/adventure game is al sinds 2012 in ontwikkeling en zou vorig jaar maart al uitkomen. Snel bleek dat maart 2017 niet gehaald kon worden en de game is uitgesteld naar 2019, waarvan nu bekend is dat het maart zal zijn.

Fifa 18 wordt wellicht toegelaten door de kansspelautoriteiten

De Nederlandse en Belgische kansspelautoriteiten hebben een tijd terug al meerdere games onder de loep genomen wat betreft de lootboxes, zo ook Fifa. Niet elke game ontwikkelaar houd zich namelijk aan de regels wat betreft gokken. EA heeft hierop gereageerd en geeft aan dat de FUT pakjes niet onder gokken vallen, je krijgt namelijk een bekend aantal items die niet voor echt geld doorverkocht kunnen worden. Zulke lootboxen heb je wel met games zoals cs go en PUBG. Items uit deze boxen zijn te verkopen op de Steam Marketplace voor echt geld. Mochten game ontwikkelaars zich niet aan de regels houden, dan is het mogelijk dat de game niet meer in Nederland verkocht mag worden.

Games
Win een Game PC bij GamePC.nl Uitreiking!
Games
Gratis Battlefield 1 Premium Content!
Game PC Setups
Anthem Game PC samenstellingen