Games

Call of Duty: Black Ops 4 PC systeemeisen


Deze items mag je deze week niet missen! Lees nu: Demo PES 2019 vanaf nu beschikbaar, Nieuwe trailer Tomb Raider beschikbaar met gameplay beelden en nieuwe toevoegingen onthuld, PC systeemeisen bekend gemaakt voor Call of Duty: Black Ops 4, Fallout 76 niet beschikbaar op Steam, Nieuwe website PUBG om ingame problemen  op te lossen en Releasedatum V Rally 4 bekend gemaakt.

PC systeemeisen bekend gemaakt voor Call of Duty: Black Ops 4

Ontwikkelaar Activision heeft de PC systeemeisen voor Call of Duty: Black Ops 4 bekend gemaakt. Bekijk hieronder de systeemeisen van deze game:

Minimum

 • Besturingssysteem: Windows 7 – 64-Bit of nieuwer
 • CPU: Intel Core i5 2500k of vergelijkbare AMD CPU
 • RAM: 8GB
 • Harde schijf: 25GB HD ruimte
 • Minimale videokaarten: Nvidia GeForce GTX 660 2GB / GTX 1050 2GB of AMD Radeon HD 7850
 • DirectX: Versie 11.0 compatibele videokaart of vergelijkbare videokaart
 • Netwerk: Broadband internetverbinding
 • Geluidskaart: DirectX compatibel

Aanbevolen

 • Besturingssysteem: Windows 10 – 64-Bit
 • CPU: Intel Core i7 4770k of vergelijkbare AMD CPU
 • RAM: 12GB
 • Harde schijf: 25GB HD ruimte
 • Minimale videokaarten: Nvidia GeForce GTX 970 / GTX 1060 6GB of AMD Radeon R9 390 / AMD RX 580
 • DirectX: Versie 11.0 compatibele videokaart of vergelijkbare videokaart
 • Network: Broadband internetverbinding
 • Geluidskaart: DirectX compatibel

Wij van GamePC.nl hebben aan de hand van deze systeemeisen twee samenstellingen gemaakt.

Minimum: https://goo.gl/2FCJz1

Aanbevolen: https://goo.gl/rg9c2v

Demo PES 2019 vanaf nu beschikbaar

Het nieuwe voetbalseizoen komt eraan en elk jaar komt Konami met een nieuw deel van de voetbalgame PES. In de demo kan je in het Barcelona Stadion “Camp Nou” spelen. Er zijn 12 teams selecteerbaar, waaronder Liverpool, Barcelona, Inter Milaan. Ook de co-op modus en online quick match zijn in deze demo speelbaar.

De Pro Evolution Soccer 2019 komt 30 augustus uit.

Nieuwe trailer Tomb Raider beschikbaar met gameplay beelden

Er is een nieuwe trailer uitgekomen van Shadow of the Tomb Raider. Deze trailer bevat nieuwe gameplay beelden waar Lara Croft in actie te zien is. Je kan in Shadow of the Tomb Raider vijanden geruisloos uitschakelen met bijvoorbeeld een mes of pijl en boog. Dit wordt ook getoond in deze nieuwe gameplay beelden. Bekijk de trailer hierboven.

Ook is bekend gemaakt dat de moeilijkheidsgraad van puzzels en gevechten los in te stellen zijn in de game. Dit is een uitkomst voor gamers die zich meer willen richten op actie en minder op het puzzelen en vice versa.

De nieuwe Tomb Raider komt 14 september uit.

Website GamePC.nl

Met een Game PC van GamePC.nl ben je zeker van veel game plezier. Al onze Game Computers zijn voorzien van kwalitatief goede hard- en software en zijn getest door ervaren gamers. Alle Game PC’s kun je naar eigen wens uitbreiden en voorzien van bijvoorbeeld een krachtigere processor, grafische kaart, meer schijfruimte, werkgeheugen en nog veel meer andere extra opties. Ga naar GamePC.nl om jouw eigen Game PC samen te stellen.

Kijk voor meer informatie op www.gamepc.nl

Fallout 76 niet beschikbaar op Steam

Ontwikkelaar Bethesda heeft besloten om Fallout 76 niet op Steam uit te brengen, maar op hun eigen gamesplatform Bethesda.net.

Dit is naar voren gekomen in de FAQ van de Beta van Fallout 76. Maar het is nog niet uitgesloten dat de game later alsnog op Steam kan komen. De beta zal rond oktober beginnen. De Beta is beschikbaar voor gamers die Fallout 76 gepreorderd heeft.

Nieuwe website PUBG om ingame problemen op te lossen.

De ontwikkelaar van PUBG heeft een website uitgebracht die gericht is op het verbeteren van de game. Deze campagne zal ongeveer 3 maanden duren Ze hebben de website Fix PUBG genoemd.

Op de website is een roadmap beschikbaar gesteld waarin alle huidige problemen te zien zijn. Ook kan men direct inzien aan welke problemen momenteel gewerkt wordt.

Releasedatum V Rally 4 bekend gemaakt

De racegame V-Rally komt 25 september uit op PC. Dit heeft uitgever Bigben bekend gemaakt. De game zal eerder op de Xbox One en de Playstation 4 uitkomen, namelijk 6 september.

De vierde editie van V-Rally zal de volgende modussen bevatten: Hill Climb,Rally Challenges, Extreme-Kana, V-Rally Cross en Buggy beschikbaar zijn.

Games
Fortnite killer in de maak?!?
Nieuws
Hoe installeer je Windows 10 op jouw Game PC?
Games
De vetste piratengames tot nu toe