Games

Nieuwsoverzicht week 41


Iedere vrijdag blikt GamePC.nl terug op de week. Wat zijn de nieuwtjes die je niet mag missen? Of welke nieuwe game releases moet je hebben gechecked, in dit weekoverzicht brengen wij je helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Ghost Recon Wildlands dit weekend gratis te spelen

Tussen 12 en 15 oktober kan je gratis kennismaken met Ghost Recon Wildlands. Als de game jou bevalt, dan kan je de game tijdelijk met 50% korting aanschaffen.

Bekijk de officiële Ghost Recon Wildlands website voor meer informatie.

Middle-earth: Shadow of War nu verkrijgbaar

Deze week is Middle-earth: Shadow of War uitgekomen. Het is het vervolg van Middle-earth: Shadow of Mordor uit 2014, die zeer goed werd ontvangen.

Middle-earth: Shadow of War is een action-adventuregame uit de lord of the rings serie. Het verhaal speelt zich af tussen de delen van “De hobbit“ en “In de ban van de ring”. Je bent Tailon, samen met elfensmid Celebrimbor heb je een magische ring gesmeed om de strijd aan te gaan tegen Sauron en zijn leger. Met als doel Mordor terug te veroveren.

Dagelijks circa 3,7 miljoen unieke spelers op Fortnite Battle Royale

Onlangs is de standalone Battle Royale-modus van Fortnite, genaamd “Fortnite Battle Royale” uitgekomen. En met succes! De game wordt veel gespeeld en had een piekmoment van 525.000 spelers in totaal die op hetzelfde moment de game aan het spelen waren.

Fortnite Battle Royale kwam in september uit en is gratis te spelen. In de game moeten 100 spelers strijden op 1 groot speelveld. De laatste die overblijft, wint de battle.

Fortnite Battle Royal is hier te downloaden.

PlayerUnknown’s Battlegrounds behaald nieuw record

Ondanks de grote succes van Fortnite, komt het nog niet in de buurt van de vergelijkbare game; PlayerUnknown’s Battlegrounds. Het spel werd namelijk laatst door twee miljoen spelers tegelijk gespeeld.

Betaversie van vernieuwde CS: GO-map Dust 2 uitgebracht

Voor de fans van CS:GO is er een nieuwe versie van de populaire map Dust uitgebracht. Het betreft een testversie waarbij de map vooral grafisch is verbeterd. De resolutie van de textures zijn 4 keer hoger dan het origineel en de modellen van de terroristen zijn aangepast. De structuur en de layout van de map zijn onveranderd gebleven.

Nieuwe map

Oude map

Wil je de map ook testen? Check dan deze website.

 

Games
De mooiste gelimiteerde game edities ooit
Games
Retro Gaming: Ken je deze retro games nog? – 3
Games
De hoogtepunten en trailers van Gamescom 2018