Games

Details singleplayer van Battlefield 5 bekend


Deze items mag je deze week niet missen! Lees nu: Meer details singleplayer modus van Battlefield 5 bekend, Nieuwe update van Fortnite voegt in-game toernooien toe en nieuwe items, Halloween Teaser van PUBG en Call Of Duty: Black Ops 4 haalt eerste weekend 500 miljoen dollar op.

Meer details singleplayer modus van Battlefield 5 bekend

Er is een trailer en meer details uitgebracht van de Battlefield 5 singleplayer modus door ontwikkelaar DICE. De singleplayer modus heeft de naam “War Stories” gekregen. In de trailer komen verschillende personages aan bod die in de Tweede Wereldoorlog strijden.

Er worden in totaal 4 “War Stories” verteld in de singleplayer modus, namelijk Nordlys, Under the Flag, Tirailleur en The Last Tiger.

“Nordlys” is ook tijdens de E3 gepresenteerd en in dit verhaal speel je een Noorse verzetsstrijder wiens verhaal zich richt op het beschermen van haar familie en het bevrijden van haar land.

“Under the Flag” speelt zich af in Engeland en is de hoofdrolspeler Billy Bridger, een crimineel die infiltreert in Noord-Afrika om vliegtuigen te saboteren.

“Tirailleur” volgt twee Senegalese mannen die vechten voor de Franse koloniale strijdkrachten.

De laatste “War Story” wordt uitgebracht in december en dat is “The Last Tiger”. Misschien ook de meest controversiële verhaallijn van de vier “War Stories”. In The Last Tiger nadert het einde van de Tweede Wereldoorlog en ben je onderdeel van een Duitse Tiger tank eenheid die begint te twijfelen over hun ideologie waar ze de gehele oorlog achter stonden.

Ook is bekend gemaakt dat Hollywoodacteur Mark Strong de voice over stem wordt van de game. De battle royale modus in Battlefield 5 zal de naam “Firestorm” dragen. Battlefield 5 komt 20 november uit.

Nieuwe update van Fortnite voegt in-game toernooien toe en nieuwe items

Update 6.10 voor Fortnite is uitgebracht en voegt in-game toernooien toe aan Fortnite Battle Royale en nieuwe items aan de game.

Iedereen kan meedoen aan een toernooi en er zijn op dit moment 5 toernooien beschikbaar die deze maand en de volgende maand gespeeld kunnen worden.

Het doel is om zoveel mogelijk punten te verzamelen tijdens een toernooi. Deze punten kun je krijgen door hoog te eindigen in een game of door de meeste kills te maken. Per toernooi is een shiny pin te verdienen.

De toernooien dienen als voorbereiding op de kwalificatie van het WK in 2019, de Showdown Royale genaamd.

Hieronder vind je het volledige schema van de toernooien:

Alpha Tournament (Solo)

  • Data: 16-21 oktober
  • Beschrijving: het eerste in-game toernooi, verspreid over vijf dagen aan competitieve potjes

Beta Tournament (Duo)

  • Data: 23-25 oktober
  • Beschrijving: zoek een buddy en neem het op tegen de rest van de wereld! Tot jullie twee nog over zijn natuurlijk.

Friday Night Fortnite (Squad)

  • Data: 19 oktober – 30 november
  • Beschrijving: begin elk weekend met squad-play in Fortnite. Join je vrienden elke vrijdag voor actie in squads!

Salty Springs Cup (Solo)

  • Data: 27-31 oktober
  • Beschrijving: één week en drie pogingen om te bewijzen dat je de meest salty speler bent die Salty Springs te bieden heeft.

Tomato Temple Cup (Duo)

  • Data: 28 oktober – 1 november
  • Beschrijving: word de legende van de Tomato Temple Cup

Naast de toernooien zijn er ook nieuwe items toegevoegd, namelijk de quadcrasher (een quad waarmee je met twee personen op kan zitten) en twee wapens, namelijk de Gravedigger en de Rat King.

Halloween Teaser van PUBG

PUBG heeft een teaser uitgebracht in het teken van Halloween. In deze teaser wordt een vrouwelijke personage achternagezeten door een groep enge clowns. We zijn benieuwd wat PUBG gaat brengen met Halloween. Wij houden je op de hoogte!

Call Of Duty: Black Ops 4 haalt eerste weekend 500 miljoen dollar op

We kunnen zeggen dat Call of Duty: Black Ops 4 een wereldwijd succes is. In totaal heeft de game in het eerste weekend van release wel liefst 500 miljoen dollar opgebracht.

Om de game te verbeteren staat er een grote update op de planning voor vandaag (19 oktober). Deze update zal gameplay elementen aanpassen en een Double XP-weekend zal toegevoegd worden. Hiermee kan je twee keer zoveel XP verdienen in de multiplayermodus. Ook kan je in de zombiemodus Nebulium Plasma verdubbelen.

Games
Nieuwsoverzicht week 14
Games
De meest memorabele game personages: Deel 2
Games
Scoor fikse kortingen bij Ubisoft!