Games

De meest memorabele game personages: Deel 2


Wie zijn de meest memorabele en vetste game personages? Dit is een lijst gemaakt ter ere van de meest excentrieke en spraakmakende karakters van de afgelopen jaren. Ben je het eens met deze lijst, laat het ons weten. Wij zijn nieuwsgierig wat jullie te zeggen hebben over deze personages. Wij zijn ook benieuwd naar characters die er niet tussen staan, maar waarvan jullie vinden dat ze absoluut een vermelding verdienen. Dit is deel één van de tweedelige reeks, hierin worden de meest bekende personages besproken. Hierbij deel twee.

Tommy Vercetti

Tommy

Tommy Vercetti speelt de hoofdrol in GTA Vice City. Gewapend met een groot arsenaal en zijn Hawaï shirt maakt Tommy de jaren 80 in de GTA wereld onveilig.

Carl Johnson

GTA San Andreas

De naam Carl Johnson zegt je waarschijnlijk niks maar de afkorting C.J. hebt je vast vaker gehoord. C.J. is de hoofdpersonage van GTA San Andreas.

 

Duke Nukem

Duke Nukem

“Where are you waiting for; christmas?” is één van de vele memorabele uitspraken van de Duke. Game personage Duke Nukem keert terug van een ruimtemissie, hierbij ontdekt hij dat de aarde is besmet met aliens. Tijd voor Duke Nukem om deze aliens ook kop kleiner te maken, uiteraard gepaard met een groot assortiment wapens. “COME GET SOME!”

Game Laptop

Met een Game Laptop van GamePC.nl ben je zeker van veel game plezier. Al onze Game Laptops zijn voorzien van kwalitatief goede hardware en software en zijn getest door ervaren gamers. Al onze modellen kan je naar eigen wens voorzien van extra hardeschijfruimte, werkgeheugen en andere extra opties. Hierdoor kan je je eigen droom laptop kopen, uiteraard voor een scherpe prijs! Een Game Laptop kopen doe je daarom bij GamePC.nl.

Kijk voor meer informatie op www.gamepc.nl

Geralt of Rivia

Witcher

Geralt is de hoofdpersonage uit de 3 Witcher games. De laatste Witcher game is benoemd tot Game Of The Year. Deze prijs is grotendeels te danken aan Geralt. Mocht je Witcher 3 nog niet gespeeld hebben; zeker aan aanrader!

Scorpion & Sub-Zero

Mortal Kombat

Beide game personages komen uit de Mortal Kombat games en films. Sub-Zero en Scorpion zijn aartsrivalen en nemen het vaak tegen elkaar op. Sub-Zero heeft de mogelijkheid om bijvoorbeeld dingen te laten bevriezen zoals zijn naam al suggereert. Scorpion heeft daarentegen vuur-achtige aanvallen.

Jazz Jackrabbit

Jazz

Jazz Jackrabbit is het antwoord van de pc-wereld op Sonic the Hedgehog. In dit platformspel moet Jazz, de held van de konijn planeet Carrotus, de geliefde konijnen prinses Eva Earlong redden en de leider van de schildpad terroristen Devan Shell verslaan, op reis naar verschillende planeten om aanwijzingen te verzamelen over Eva’s verblijfplaats terwijl ze bevrijd worden van de tirannie van Shell. Leuk weetje; het spel is gemaakt door een Nederlander.

Games
Game PC’s vs Consoles
Games
Is VR gaming al interessant?
Games
Call of Duty WW2: Comeback of Der Untergang?