Games

Nieuwsoverzicht week 40


Iedere vrijdag blikt GamePC.nl terug op de week. Wat zijn de nieuwtjes die je niet mag missen? Of welke nieuwe game releases moet je hebben gechecked, in dit weekoverzicht brengen wij je helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

8e generatie Intel processor familie onthuld

De nieuwe generatie van Intel processors zijn onthuld. Zoals verwacht hebben de processoren een aardige upgrade gekregen. De i3 processoren krijgen 4 cores in plaats 2, de i5 processoren krijgen 6 cores in plaats van 5 en de i7 processoren krijgen 6 cores met 12 threads. Check hieronder de specificaties:

Voor deze nieuwe generatie is het niet meer mogelijk om de processoren te laten draaien op een moederbord met een 200 chipset. Dit kon bij voorgaande generaties wel.

Star Wars: Battlefront 2 open beta – 6 oktober te spelen

Het nieuwe deel van de Star Wars: Battlefront serie komt 17 november uit, maar de fans die de game alvast willen uitproberen, kunnen de open beta versie vanaf 6 oktober t/m 9 oktober downloaden en spelen. Check de officiële Star Wars: Battlefront 2 website voor meer informatie.

Nieuwe trailer Assassin’s Creed Origins: Birth of the Brotherhood

Er is een trailer uitgebracht van Assassin’s Creed Origins: Birth of the Brotherhood. De game speelt zich af in Egypte waar je in de huid kruipt van Bayek, een “assassin” die na een persoonlijke tragedie zijn thuis moet verlaten en op jacht gaat naar zijn vijanden om ze te wreken.

Fast and Furious wagens in Rocket League

Wederom brengt ontwikkelaar Psyonix een DLC uit waarin twee wagens uit de Fast and Furious film serie te verkrijgen zijn. Het gaat om de Nissan Skyline GT-R R34 uit 1999 en de Dodge Charger RT uit 1970. De DLC is vanaf 11 oktober beschikbaar. Check hieronder de trailer:

Bron: pu.nl, ign.nl

Game PC Setups
FIFA 23 Game PC samenstellingen
Het laatste gamenieuws
Ghost Recon Wildlands PC Samenstelling
Games
Nieuwsoverzicht week 31