Games

Nieuwsoverzicht week 26


Iedere vrijdag blikt GamePC.nl terug op de week. Wat zijn de nieuwtjes die je niet mag missen? Of welke nieuwe game releases moet je hebben gechecked, in dit weekoverzicht brengen wij je helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Een look op Assassin’s Creed Origins


Assassin’s Creed Origins slaat een nieuwe weg in met de populaire franchise. Er zijn veel veranderingen doorgevoerd maar toch voelt het nog wel aan als een Assassin’s Creed-game, wat zowel positief als negatief is. Het team achter Black Flag is na de piratengame overgestapt op de Egyptische setting, omdat dit iets is wat ze eerder niet op deze manier konden doen. De map van Origins is even groot als die van Black Flag, alleen bestaat de zee uit Assassin’s Creed Black Flag in deze nieuwe Assassin’s Creed uit woestijn, bossen, moerassen, bergen en meer, allemaal met rondlopende AI en een ‘levendige uitstraling’. Assassin’s Creed Origins maakt grafisch een goede indruk. De Egyptische sfeer lijkt goed uit de verf te komen met piramides, bewakers met Egyptische outfits en een letterlijke sandbox om in rond te dwalen. Het spel komt 27 oktober dit jaar uit.

StarCraft: Remastered release datum bekend

Starcraft: Remastered komt 15 augustus uit, dit maakt blizzard bekend. De remastered edition heeft ondersteuning voor 4K-resolutie en widescreen UHD. De game kost 15 euro.Naast de mooiere graphics heeft de game ook een nieuwe match making met leaderboards, cloud saves voor de progressie van de campaign, verbeterde sound en verbeterde statistieken. Tijdens het spelen kun je met één druk op de knop tussen de remastered en de originele versie switchen.

Watch Dogs 2 vier speler modus 4 juli gratis beschikbaar


Vanaf 4 juli kan je met vier man San Francisco onveilig maken in Watch Dogs 2. De gratis update komt naar alle versies van de game. Naast het free roamen in de stad, kan je ook Bounties, Invasions, Loot Trucks, Races, Showdown, Man Vs. Machine Robot Fights en DedSec Virus-evenementen met drie andere spelers doen. Goed om te vermelden is dat alle scores niet worden meegenomen in het leaderboard.

PLAYERUNKNOWN BATTLEGROUNDS update

De volgende update voor PUBG zal het loot-systeem van het spel aanpassen en twee nieuwe wapens toevoegen. De makers van het spel hebben een bug gevonden waardoor bepaalde items erg veel of erg weinig spawnen. De nieuwe update van de game zal ervoor zorgen dat de bug wordt opgelost. De VSS zal niet meer uit je Care Package komen na de volgende update, maar deze zal nog wel op de map spawnen. Je zal vanaf nu ook minder AR Silencers, SR Silencers en 4x Scopes uit de Care Packages krijgen. De ontwikkelaar voegt twee nieuwe wapens toe. De Gorza, die alleen verkrijgbaar is in de Care Packages, en een automatisch 9mm-pistool, genaamd P18C, die in de wereld zal spawnen.
De UMP en de SCAR-L zal je vanaf nu veel minder tegenkomen, terwijl de Uzi nu veel vaker is te vinden in de wereld. Je komt nu ook de Level 1 helm even vaak tegen als het Level 1 vest.

Call of Duty: Days of Summer trailer

Check hier de trailer van de nieuwe update van CoD, Helemaal zomers ingericht. Vanaf 27 juni voor Call of Duty: Infinite Warfare en Call of Duty: Modern Warfare Remastered en 11 juli voor Call of Duty: Black Ops III. Het Evenement eindigt 1 augustus 2017.

Bronnen: Hardware.info, tweakers.net, ign.com

Nieuws
Ghost Recon Wildlands PC Samenstelling
Games
Nieuwe update voor Fortnite: Battle Royale!
Games
Battlefield 5 Chapter 2: Lightning Strikes