Games

Nieuwsoverzicht week 27


GamePC.nl blikt terug op de week. Wat zijn de nieuwtjes die je niet mag missen? Of welke nieuwe game releases moet je hebben gechecked, in dit weekoverzicht brengen wij je helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Nex Machina: old school arcade in een modern jasje


Heb je geen zin in een diepgaand verhaal en uitgebreide gameplay maar wil je gewoon hersenloos knallen dan is Nex Machina zeker een game om naar uit te kijken. Nex Machina is eigenlijk een moderne update van Robotron, een arcade klassieker uit 1982. De gameplay is ook nagenoeg hetzelfde; knallen totdat je erbij neervalt. Elk van de 6 werelden bestaat uit 15 levels, vol krappe omgevingen waarin de robot zwermen het op je hebben voorzien. Op de vierkante millimeter manoeuvreer je je langs de kogels, raketten, laserstralen en natuurlijk de robots die soms met hordes tegelijk op je af stormen. Er zijn genoeg verschillende vijanden: turrets die je met kogels of lasers bestoken, kamikaze robots die in een rechte lijn op je af komen en ronddraaiende zagen die een spoor van kogels achter zich laten. Check hieronder de gameplay.

Nieuwe informatie CoD: WWII bekend

De releasedatum van de nieuwe CoD komt dichterbij en er wordt steeds meer informatie over de tweede wereldoorlog shooter naar buiten gebracht. De create a class optie, bekend van alle andere CoD’s wordt vervangen door Divisions. In plaats van een volledige klasse samen te stellen, kiezen spelers uit één van de vijf Divisions: Infantry, Airborne, Mountain, Armored en Expeditionary. Elke Division heeft bijbehorende wapens, perks en een eigen unieke attachment. Dit systeem is te vergelijken met het systeem die Battlefield 1 momenteel gebruikt. Ook is er een nieuwe gamemode bekend gemaakt genaamd; War.
In War spelen twee teams van zes tegen elkaar in een speciaal ontworpen map waar de aanvallers moeten proberen van het ene objective naar het andere door te stoten, terwijl het verdedigende team probeert om ze zo lang mogelijk op te houden. Sommige van deze objectives zijn simpele punten die je net als in Domination kunt pakken door erop te staan zonder dat er vijanden in de buurt zijn, andere objectives zijn wat ingewikkelder en vereisen meer teamwork. Denk hierbij aan het bouwen van een brug of het escorteren van een tank.
Het is nog niet bekend wanneer PC gamers met de béta aan de slag kunnen gaan, dit wordt op een later tijdstip bekend gemaakt.

7 juli onthulling nieuwe uitbreiding Hearthstone


Blizzard heeft bekendgemaakt dat ze de nieuwe Hearthstone-uitbreiding tijdens de Hearthstone Spring Championship zullen onthullen. Ook liet Blizzard onlangs weten dat ze iets gaan veranderen aan de packs in de komende uitbreiding. Effectief zal dit ervoor zorgen dat de kans op Legendary kaarten nog groter wordt en dat je ook geen dubbele Legendaries meer zult ontvangen. Zet dus alvast wat geld opzij om nieuwe packs te kopen, want de nieuwe kaarten uit de aankomende uitbreiding zullen ongetwijfeld een welkome toevoeging zijn op de meeste decks.

AMD kondigt Ryzen Pro processors aan

De Ryzen Pro processors zijn in eerste instantie bedoeld voor zakelijk gebruik. Net als de reguliere Ryzen-processors komen de Ryzen Pro-processors in drie series uit: de Ryzen 3 Pro, 5 Pro en 7 Pro. AMD zet de processors tegenover de i3, i5 en i7 van Intel, alleen hebben de AMD modellen geen SMT, vergelijkbaar met hyperthreading. Omdat Ryzen Pro voor zakelijk gebruik bedoeld is, worden features als beveiliging en levensduur aangeprezen. In eerste instantie lijken de Ryzen Pro-processors identiek aan de Ryzen-processors, maar naast de beveiliging en levensduur kunnen onder meer energie- en prestatieprofielen naar wens aangepast worden.

Games
Black Friday Deals 2018
Games
Fortnite seizoen 3 is begonnen!
Games
Nieuwe trailer Dragon Ball Project Z uitgebracht