Games

Nieuwsoverzicht week 25


Iedere vrijdag blikt GamePC.nl terug op de week. Wat zijn de nieuwtjes die je niet mag missen? Of welke nieuwe game releases moet je hebben gechecked, in dit weekoverzicht brengen wij je helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Call of Duty: MW Remasterd waarschijnlijk binnenkort los beschikbaar

De geruchten gaan dat de geremasterde versie van de klassieke CoD shooter straks los beschikbaar is. Nu kan je hem alleen nog maar aanschaffen samen met CoD: Infinite Warfare. De onbekende tipgever geeft ook aan dat het spel waarschijnlijk 40 dollar gaat kosten en 27 juni in de winkels komt. Of de datum hetzelfde is in europa is nog niet bekend evenals de europese prijs.

Steam summer sales zijn begonnen!

Games die je nog niet hebt gekocht omdat ze te duur zijn of het geld niet waard zijn kun je nu voor een schappelijke prijs. Enkele titels die in de aanbieding zijn:

Gta 5: € 29,99
Rocket League € 11,99
Fallout 4: € 11,99
Dishonored 2: € 19,99
Tomb Raider: € 4,99
Borderlands 2 GOTY: € 9,90
Bioshock Infinite: € 7,49

Uiteraard zijn er nog veel meer games in de aanbieden, je kan ze nu zien op de Steam market.

Intel Core i7-7740X haalt kloksnelheid van 5 GHz

Intel zegt dat goede exemplaren van de Core i7-7740X naar 5GHz overklokken bij een spanning van 1,205V. In het slechtste geval zou 1,34V nodig zijn. De beste chips halen 5,3GHz bij 1,441V. De Intel Core i7-7740X is een quadcore met acht threads en een snelheid van 4,3GHz met een boost naar 4,5GHz. De Kaby Lake-X-processor heeft vrijwel dezelfde specificaties als de Core i7-7700K, maar de nieuwe cpu is een variant voor het eveneens nieuwe X299-platform, met de grotere lga2066-socket. Intel zou in alle gevallen aanraden om waterkoeling te gebruiken.

GTA mod-tool offline gehaald door Rockstar

Rockstar Games laat in een reactie weten dat de OpenIV-modtool voor zijn games offline is gehaald omdat deze ‘recente malafide mods mogelijk maakt die de GTA Online-ervaring voor iedereen kunnen belemmeren’ Het multiplayergedeelte van Grand Theft Auto V heeft inderdaad veel te maken met valsspelers. Vanuit de gemeenschap wordt wisselend gereageerd. Een deel zegt bijvoorbeeld te begrijpen dat deze applicatie de deur op zijn minst op een kier zet voor multiplayerhacks, een ander deel zegt dat Rockstar veel meer zou moeten doen op het gebied van anticheatmaatregelen en weer een ander deel zegt dat dit niets zal veranderen.

Game PC Setups
Uncharted: Game PC samenstellingen
Game PC Setups
Deathloop Game PC samenstellingen
Games
Nieuwsoverzicht week 42