Games

Steam Lunar New Year Sale van start gegaan


Deze items mag je deze week niet missen! Lees nu: Steam Lunar New Year Sale van start gegaan, Kingdom Come: Deliverance; Game of the Year?, De battle om de beste battle-royale game, Gratis games en PC specs voor Sea of Thieves. Dit is het nieuws van deze week op onze blog.

Steam Lunar New Year Sale 2018 is gestart

steam_lunar

De Steam Lunar New Year Sale is van start gegaan en nu in het teken van het Chinees Nieuwjaar! Van 15 februari t/m 19 februari zijn er vele top games in de aanbieding en sommige worden voor een zeer lage prijs aangeboden. Dus check snel de website van Steam en haal je gamedealtjes binnen tijdens deze Steam Lunar New Year Sale!

Release Kingdom Come: Deliverance

Vanaf nu kan je eindelijk aan de slag met de lang verwachte Kingdom Come: Deliverance. KC:D is een RPG game met het middeleeuwen als setting. De meeste middeleeuwse RPG’s spelen zich af in een fantasierijke wereld waar elven, tovenaars, orks en allerlei andere mysterieuze wezens tot de orde van de dag behoren. In Kingdom Come is dit niet het geval, want de ontwikkelaar van de game is de richting op gegaan van het realisme. Er is geen magie of rare wezens in deze wereld te bekennen. Het koninkrijk is ook te vergelijken met dat van een middeleeuws Tsjechië. Je volgt het verhaal van Henry, een kwajongen die gruwelijke dingen ziet gebeuren in zijn dorp en besluit wraak te nemen door achter de daders aan te gaan.

Fortnite gaat nek aan nek met PUBG

fortnite

Fortnite heeft afgelopen weekend het record verbroken van meeste spelers die tegelijk aan het spelen zijn. Dit record stond eerst op de naam van PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS. Er waren zondag in totaal 3,4 miljoen spelers tegelijk online. Wat wel op te merken is dat Fortnite gratis speelbaar is en dat je voor PUBG ongeveer 30 euro neer moet tellen.

Website GamePC.nl

Met een Game PC van GamePC.nl ben je zeker van veel game plezier. Al onze Game Computers zijn voorzien van kwalitatief goede hard- en software en zijn getest door ervaren gamers. Alle Game PC’s kun je naar eigen wens uitbreiden en voorzien van bijvoorbeeld een krachtigere processor, grafische kaart, meer schijfruimte, werkgeheugen en nog veel meer andere extra opties. Ga naar GamePC.nl om jouw eigen Game PC samen te stellen.

Kijk voor meer informatie op www.gamepc.nl

Overwatch Lunar event van start

Het evenement biedt een nieuwe competitieve modus, verschillende verbeteringen aan het spel en de nieuwe map Ayutthaya. Daarnaast zijn er meer dan 50 nieuwe items beschikbaar om te ontgrendelen, waaronder legendarische skins, evenals uitrusting van het Lunar New Year-evenement van vorig jaar, dat je kunt aanschaffen tegen gereduceerde prijzen.

Het jaarlijkse nieuwjaar event van Overwatch is momenteel gaande en loopt tot 5 maart.

Games die gratis te spelen zijn

deadspace

Aankomend weekend kan je gratis aan de slag met Overwatch, mocht je de game inmiddels nog niet gekocht hebben. Alle in-game content is beschikbaar. De spelers kunnen hun voortgang meenemen als de game na de uitprobeerperiode wordt aangeschaft.

Rainbow Six Siege is ook tot en met 20 februari gratis te spelen. Hetzelfde geldt voor hier, alle content is beschikbaar.

Via Origin kan je nu gratis Dead Space downloaden, zodra je hem download is hij compleet van jou!

Via Humble Bundle kan je nu zeer goedkoop aan goede games komen.

Voor totaal 10 dollar(ongeveer 8 euro) heb je de volgende games:

  • Five Nights at Freddy’s: Sister Location
  • Goat Simulator
  • Hacknet
  • Verdun
  • Sins of a Solar Empire®: Rebellion
  • Death Road to Canada
  • Turmoil
  • Dead by Daylight

De aanbieding is geldig t/m 19 februari 2018.

PC specs voor Sea of Thieves bekendSea of Thieves PC Specs

Over dik een maand kan je aan de slag met Sea of Thieves. Als je het spel wilt spelen moet je er wel zeker van zijn dat je pc de game kan draaien. Hieronder staan de specificaties die je nodig hebt. Wij hebben hier een pc samengesteld die Sea of Thieves prima op high kan spelen.

Klik hier voor de PC Samenstelling: Medium voor Sea of Thieves

Klik hier voor de PC Samenstelling: High/ Ultra voor Sea of Thieves

Games
Nieuwsoverzicht week 38
Games
Battlefield 5 Chapter 2: Lightning Strikes
Games
Waarom zijn videokaarten op dit moment zo duur?