Games

Nieuwe update voor Fortnite: Battle Royale!


Deze items mag je deze week niet missen! Lees nu: Fortnite: Battle Royale brengt Clinger grenades naar de game, Serious Sam 4 teaser, veel PUBG nieuws, nieuwe trailer Destiny 2 DLC, schema jaarlijkse SGDQ event bekend.

Fortnite update 3.6

Fortnite: Battle Royale krijgt een nieuwe update. Er komt een nieuwe granaat in de game; de Clinger grenade. Deze granaat ontploft pas als deze in contact komt met een vijand of oppervlak en doet daarmee 100 damage op personen. Met de patch wordt ook de bug verholpen waarbij mensen niet door hekken heen konden bouwen.

De Fortnite makers hebben ook aangegeven dat de game beschikbaar komt in China. Dit zal waarschijnlijk voor een enorme groei qua spelers zorgen.

Serious Sam is terug

De eerste teaser trailer voor Serious Sam 4 is sinds kort uitgebracht. Na 5 jaar stilte kunnen we straks weer aan de slag met de over-de-top actie shooter. Check de video hierboven.

PUBG Global Invitational 2018 aangekondigd

De grootste E-sports toernooi van PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS zit binnenkort eraan te komen. Deze vindt van de zomer plaats in Berlijn. Twintig teams zullen strijden voor in totaal twee miljoen dollar aan prijzengeld. Er komen twee wereldkampioenen uit het toernooi: eentje die speelt in first-person en eentje die speelt in third-person.

Ook is er aangekondigd dat er een update zit aan te komen die de assault rifles minder effectief maken. Het is niet bekend hoe PUBG dit plan precies wil doorvoeren. Mogelijk worden bepaalde wapens sterker gemaakt in vergelijking met de veelgebruikte Assault Rifles. De level 3 helmen krijgen ook een aanpassing, deze zullen voortaan alleen verkrijgbaar zijn in care packages.

Destiny 2: Warmind DLC

Check hierboven de eerste beelden van de nieuwste Destiny 2 DLC genaamd Warmind.

8 Mei 2018 zal er een livestream op Twitch plaatsvinden waarin verdere details bekend worden gemaakt. Eerst zal je het moeten doen met deze teaser.

Schema Summer Games Done Quick bekend

Het jaarlijkse event waarbij gamers oude en nieuwe spellen zo snel mogelijk uitspelen zal binnenkort weer plaatsvinden. Summer Games Done Quick wordt van 24 juni tot en met 1 juli gehouden. In de line-up van meer dan 190 games zitten klassieke games zoals Spyro the Dragon, The Legend of Zelda, Sonic, Redneck Rampage en Shadow Warrior. Het evenement op Twitch is erg vermakelijk en zeker een aanrader om te kijken.

Je zal je verbazen over games waar je vroeger wellicht honderd uur voor nodig had om uit te spelen, nu door speedrunners binnen één á twee uur wordt uitgespeeld. Je kan het schema hier bekijken.

Game PC Setups
Red Dead Redemption 2 Game PC Samenstellingen
Games
Nieuwsoverzicht week 15
Game PC Setups
Is jouw Game PC klaar voor The Division 2?