Games

Vijf opmerkelijke game crossovers


Een crossover is als een verhaal van bijvoorbeeld een film wordt gekruist met een andere film, vaak in de vorm van fictieve personen die dezelfde rol spelen maar dan in een andere film. Een goed voorbeeld is The Avengers, hier komen meerdere fictieve personen bij elkaar in één film. Crossovers komen regelmatig voor in films, series en stripboeken maar in de gamewereld is het niet erg bekend. Dit komt omdat game characters vaak minder herkend worden dan filmpersonages, toch zal het je verbazen welke games crossovers hebben. Je leest in dit item over vijf opmerkelijke game crossovers.

Mortal Kombat

Mortal Kombat heeft afgelopen jaren veel geëxperimenteerd met het crossover idee. Het deel uit 2011 had bijvoorbeeld Freddy Krueger als personage. Freddy is de hoofdpersonage uit de horror film ‘Nightmare on Elm Street’. In andere delen van de Mortal Kombat serie waren Jason Voorhees (Friday the 13th), Kratos (God of War), Leatherface (the Texas Chainsaw Massacre) en The Predator + Alien uit de gelijknamige films ook speelbaar als character.

Heroes of the Storm

HotS is een MOBA game die door Blizzard is gemaakt. Het spel is opgebouwd uit personages van verschillende Blizzard games. Hierbij moet je denken aan characters uit Diablo, World of Warcraft, Starcraft en Overwatch. Deze characters gaan de strijd met elkaar aan in een 5 tegen 5 gevecht.

Website GamePC.nl

Met een Game PC van GamePC.nl ben je zeker van veel game plezier. Al onze Game Computers zijn voorzien van kwalitatief goede hard- en software en zijn getest door ervaren gamers. Alle Game PC’s kun je naar eigen wens uitbreiden en voorzien van bijvoorbeeld een krachtigere processor, grafische kaart, meer schijfruimte, werkgeheugen en nog veel meer andere extra opties. Ga naar GamePC.nl om jouw eigen Game PC samen te stellen.

Kijk voor meer informatie op www.gamepc.nl

Super Smash Bros

Nintendo had voor Blizzard al een vergelijkbaar concept, personages uit eigen geproduceerde games laten samenkomen. Hieruit is Super Smash Bros ontstaan.

Super Smash Bros is een vechtspel waarin je de tegenstander uit de arena moet slaan. Dit doe je met alle bekende Nintendo karakters zoals, Mario, Link, Kirby en Pikachu. Wat uniek is dat Super Smash Bros ook personages bevat die niet uit een Nintendo spel komen, bijvoorbeeld Solid Snake uit Metal Gear, Sonic uit de Sega game en zelfs Pacman.

Hetzelfde trucje hebben ze gedaan bij Mario Kart. In deze racegame komen ook de Nintendo personages bij elkaar.

Marvel vs Capcom

Zoals de naam al suggereert nemen de personages van Marvel het op tegen de vechters uit de Capcom games. De eerste game stamt al uit de jaren 90, de laatste game kwam vorig jaar uit. Na jaren blijft Marvel vs Capcom een solide vechtgame die prima mee kan doen met de concurrentie.

Kingdom Hearts

Kingdom Hearts is een RPG die de personages van Disney en Final Fantasy bij elkaar brengt. Verhalen van prinsessen, helden die de wereld moeten redden, duistere krachten die bij elke beurt tegen onze characters samenspannen, en over de top kapsels? Het klinkt allemaal heel raar maar voor vele Disney en Final Fantasy fans is Kingdom Hearts een ultieme klassieker.

Bekendmaking winnaar Google Reviews actie maart

De winnaar van de Google Reviews actie van de maand maart is bekend! Gefeliciteerd Jurgen Wiedler! Jij wint shoptegoed ter waarde van 100 euro! Dit kun je besteden op onze webshop of investeren in jouw Game PC. Stuur ons een privé berichtje naar info@gamepc.nl met daarin je gegevens dan ontvang je zo snel mogelijk jouw prijs!

Games
Nieuwsoverzicht week 11
Games
Nieuwsoverzicht week 12
Game PC Setups
De Ultimate FIFA 19 Game PC