Games

Nieuwsoverzicht week 34


Iedere vrijdag blikt GamePC.nl terug op de week. Wat zijn de nieuwtjes die je niet mag missen? Of welke nieuwe game releases moet je hebben gechecked, in dit weekoverzicht brengen wij je helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Intel Coffee Lake processors passen niet op oudere moederborden

De verpakkingen van de nieuwe processors zijn naar buiten gebracht en hier staat duidelijk op dat een moederbord met Intel 300 chipset vereist is. Dus hoewel de socket hetzelfde is, zal een nieuwe processor niet werken op een Intel 200 chipset moederbord. Dit komt vermoedelijk doordat de nieuwe processors voorzien zijn van zes cores in plaats van vier.

Eerder gaf moederbord fabrikant ASRock al aan dat de Coffee Lake-cpu’s niet compatibel zouden zijn met bestaande moederborden, maar een officieel bericht van Intel daarover was er nog niet. Het is nog niet duidelijk of voor de komende Core i3-processors in de 8000-serie ook een nieuw moederbord nodig is. Die modellen krijgen vier cores en hoewel dat het dubbele is van de vorige serie i3-cpu’s, is dat niet meer dan de Kaby Lake-cpu’s in de i5- en i7-serie, die op de moederborden met chipsets uit de 100- en 200-series werken.

Grote update van World of Warcraft onthult

Er is meer informatie naar buiten gekomen voor de 7.3 patch die 29 augustus uitkomt. De update Shadows of Argus komt in 3 fases, vanaf 29 augustus komt er elke week een deel van het verhaal uit.

In de eerste week begint de invasie van Argus waarbij Krokuun de beginlocatie is. Ook kun je samenwerken met de Army of Light om het op te nemen tegen de Legion in de Antoran Wastes. In week 2 maak je het verhaal af in Krokuun en reis je af naar de stad van Mac’Aree. Als je toegang hebt gekregen tot Invasion Points krijg je ook toegang tot toegevoegde World Quests. De laatste week staat in het teken van het voltooien van de verhaallijn van Argus. Speel alle World Quests vrij en strijd in een nieuwe dungeon, de Seat of the Triumvirate.

De volledige patch notes kun je hier vinden.

Goed nieuws voor Final Fantasy fans

Mocht je geen console hebben en toch graag Final Fantasy 15 willen spelen? Dan heb je geluk. De makers Square Enix zijn bezig met Final Fantasy 15 voor de pc. De game moet begin 2018 uitkomen en zal alle DLC hebben die tot nog toe is uitgekomen. Hieronder kan je de bijbehorende filmpje checken:

Gamescom 2017: de vetste trailers

De grote jaarlijkse gamebeurs die in duitsland wordt gehouden is deze week weer van start gegaan. Hier worden de nieuwste games aangekondigd en de vetste trailers gereleased.
Wat je absoluut niet mag missen hebben wij voor je in een rijtje gezet.

Fifa 18:

Anno 1800:

Assassin’s Creed Origins:

Star Wars Battlefront 2:

BioMutant:

Need for Speed Payback:

Jurassic World Evolution:

Games
Nieuwsoverzicht week 13
Games
Nieuwsoverzicht week 17
Games
Toptitels van Rockstar voor onder één euro