Games

Nieuwe trailer Dragon Ball Project Z uitgebracht


Deze items mag je deze week niet missen! Lees nu: Nieuwe trailer Dragon Ball Project Z uitgebracht, Fallout 76 krijgt aparte PVP modus, Anthem krijgt een Sociale Hub, WRC 8 aangekondigd voor PC, Launch trailer voor Life is Strange 2 Episode 2 en Rage 2 dolt met Far Cry New Dawn.

Nieuwe trailer Dragon Ball Project Z uitgebracht

Vandaag is een trailer van de nieuwe Dragon Ball Z game uitgebracht. Het blijkt een action-rpg te zijn, gemaakt door de ontwikkelaar Cyber Connect 2. Ze zijn ook bekend van de Naruto games. Verdere informatie is nog niet bekend. De game moet dit jaar nog uitkomen.

Fallout 76 krijgt aparte PVP modus

Er zal een aparte PVP modus komen in Fallout 76. Aangezien het huidige PVP-systeem van Fallout 76 aardig ingewikkeld is, heeft Bethesda besloten om de game te verdelen in twee modi. Dit zal bestaan uit de Adventure Modus (die reeds bekend is in de game) en een Survival modus. In de Survival Modus krijg je de mogelijkheid om iedereen aan te vallen,  behalve jouw teamgenoten.

Level scaling zal ook geïntroduceerd worden in deze modus. Hierdoor kunnen gamers die in de game op een laag level zitten wel kans maken tegen gamers met een hoger level. Leaderboards zullen ook komen in Fallout 76. In maart zal er een beta verschijnen van de Survival modus.

Anthem krijgt een Sociale Hub

Michael Gamble, de producer van Anthem, heeft aangeven dat de game een sociale hub zal krijgen voor maximaal 16 spelers. Dit is ook te zien in een tweet die hij geplaatst heeft.

Je kunt na een missie terugkeren naar Fort Tarsis of reizen naar de Launch Bay. Op deze locatie kun je je voorbereiden op een missie of je sociale netwerk uitbreiden. Binnenkort zullen er meer details vrijkomen over deze Launch Bay. Anthem komt op 22 februari uit.

Racegame WRC 8 is aangekondigd

Raceliefhebbers kunnen weer genieten van een nieuwe game. De ontwikkelaars Bigben Interactive en Kylotonn Racing hebben namelijk de racegame WRC 8 aangekondigd. De game gaat in september van dit jaar verschijnen. Er is ook een trailer verschenen van de game. Check de trailer hierboven.

Launch trailer voor Life is Strange 2 Episode 2

Er is een launch trailer verschenen voor Episdode 2 voor Life is Strange 2. Bekijk de bovenstaande trailer.

Rage 2 dolt met Far Cry New Dawn

De ontwikkelaar van Rage 2, Bethesda heeft uitgehaald naar Far Cry New Dawn. Op hun twitter account hebben ze een afbeelding gepost die aardig lijkt op de cover van Far Cry New Dawn.

De makers van Far Cry New Dawn reageren met: Glad you like our art! If you also need a new trailer, here’s a good one: https://youtu.be/iVEfKfMXSUs . De link refereert naar de nieuwe trailer van Far Cry New Dawn.

Hierop reageert Rage 2 met het volgende:

Games
Call of Duty WW2: Comeback of Der Untergang?
Games
Details Rainbow Six: Siege Wind Bastion
Games
AMD vs Nvidia – De beste grafische kaart