Games

Battlefield 5 Chapter 2: Lightning Strikes


Deze items mag je deze week niet missen! Lees nu: Battlefield 5 Chapter 2: Lightning Strikes is nu beschikbaar, The Nightmare is de nieuwe uitbreiding voor Shadow of the Tomb Raider, Closed beta voor The Division 2, Down But Not Out modus voor Call of Duty: Black Ops 4 en Mortal Kombat 11 wordt onthuld.

Battlefield 5 Chapter 2: Lightning Strikes is nu beschikbaar

Er is een nieuwe trailer uitgebracht van Battlefield 5. In deze trailer worden de nieuwe toevoegingen getoond van de nieuwe update van de game, namelijk Chapter 2: Lightning Strikes.

In de nieuwe update zijn er nieuwe modi (Squad Contest en Conquest) en wapens toegevoegd. Ook zijn er tal van bugfixes en verbeterde gameprestaties doorgevoerd. De update is vanaf nu beschikbaar. Check de trailer snel!

The Nightmare is de nieuwe uitbreiding voor Shadow of the Tomb Raider

De nieuwe uitbreiding voor Shadow of the Tomb Raider is vanaf 22 januari beschikbaar. Deze uitbreiding zal The Nightmare gaan heten.

Er zijn nog weinig details bekend over de “The Nightmare”. Er is een tweet uitgebracht waar Lara te zien is voor een groot landhuis. Naast deze tweet is er ook een screenshot vrijgegeven van een nieuwe outfit uit de nieuwe uitbreiding. We houden jou op de hoogte!

Closed beta voor The Division 2

7 februari begint de closed beta voor The Division 2. Deze beta zal op de PC, Playstation en Xbox One beschikbaar zijn en zal tot 11 februari lopen. Om in aanmerking te komen voor de closed beta heb je een pre-order van de game nodig en kan je je aanmelden via de website van The Division 2.

De ontwikkelaar Ubisoft heeft ook een nieuwe trailer uitgebracht, die hierboven te bekijken is. 15 maart zal The Division in de winkels liggen.

Down But Not Out modus voor Call of Duty: Black Ops 4

Er is een tijdelijke modus uitgebracht voor Call of Duty: Black Ops 4. Het is een variant van de battle-royale modus waarin spelers weer kunnen respawnen. Dit is mogelijk als de speelcirkel zich naar een nieuw gebied verplaatst. De modus zal Down But Not Out gaan heten en is alleen beschikbaar zijn in teams. Spelers kunnen hun teamgenoten weer tot leven wekken als minstens een speler van het team nog leeft.

Mortal Kombat 11 wordt onthuld

Deel 11 van Mortal Kombat wordt vanavond (18 januari 2019) om 20:00 uur onthuld door middel van een livestream via Twitch. Hieronder kan je de stream om 20:00 uur bekijken.

Bekijk een live video van WBGamesLive op www.twitch.tv

Games
Games uit Nederland
Het laatste gamenieuws
Nieuwe website online
Games
Speel Injustice 2 nu gratis!