Games

Call of Duty WW2: Comeback of Der Untergang?


Deze items mag je deze week niet missen! Lees nu: Call of Duty: WW2; das comeback oder der untergang, nieuwe battlefield op komst, Destiny 2 kan weer uit de kast en meer!

Call of Duty WW2: Comeback of Der Untergang?

Morgen komt het langverwachte deel van de Call of Duty serie uit: Call of Duty WW2. Het is alweer 10 jaar geleden dat Activision een Tweede Wereldoorlog-shooter op de markt bracht. En dat was Call of Duty 5: World at War. Dus het werd weer tijd dat we op Omaha Beach kunnen knallen. Nu zelfs in 4K! We verwachten als vanouds een intense multiplayer en een ijzersterke single player campaign.

Multiplayer

Vanzelfsprekend staan in de teruggekeerde ”Boots-on-the-Ground”- multiplayer de geallieerden weer tegenover de Duitsers en kan je de run-and-gun actie ultiem beleven. Er zijn weer verschillende locaties verwerkt in de multiplayer. Vecht in de Ardennen, Carentan, London en andere indrukwekkende mappen.

Voor een goede impressie kan je hieronder een Call of Duty WW2 gameplay trailer bekijken van de multiplayer map Carentan:

Singleplayer Campaign

Er wordt veel nadruk gelegd op het multiplayer gedeelte van de game, maar de single player campaign is ook een belangrijk onderdeel gebleven in CoD: WW2. Je kruipt in de huid van Red en je begint in Normandië op Omaha Beach tijdens D-Day. Het was de grootste amfibische invasie in de geschiedenis en het begin van de bevrijding van West-Europa. Nadat je de de stranden van Normandië hebt overleefd vervolg je jouw pad richting Duitsland. Onderweg naar Duitsland vecht je tegen de vijand op iconische locaties, zoals de Ardennen, en het Hurtgenwald.

Bekijk hieronder de trailer van de singleplayer campaign.

Nazi Zombies

Er is ook een CO-Op modus geïntroduceerd in de game: Nazi Zombies. Speel met 1 van de 4 characters en probeer jouw schatten en kunstwerken te verdedigen tegen de nazi zombies.

Nieuwsgierig? Bekijk hieronder de trailer:

Call of Duty: WW2 PC-samenstelling

Om Call of Duty: WW2 perfect te kunnen spelen hebben wij van GamePc.nl verschillende samenstellingen gemaakt per prijsbudget.

Heb je een vraag over het samenstellen van een Game PC? Neem gerust contact op met onze product experts. Op werkdagen voor 23:59 besteld, de volgende dag gratis bezorgd!

 Stel nu jouw unieke Game PC hier samen!

Nieuwe Battlefield op komst?

De makers van Battlefield reageren ook op de nieuwe release van Call of Duty. Electronic Arts noemde een nieuwe Battlefield-game tijdens een gesprek met investeerders over kwartaalcijfers van het bedrijf. De game moet in 2019 uitkomen volgens de makers van Battlefield 1. Daarnaast noemde chief executive officer Andrew Wilson dat de game “visueel adembenemend” en “enorm meeslepend” gaat worden.

Nieuwe DLC Destiny 2 Curse of Osiris trailer

Tijdens de Sony’s Paris Games week zijn er nieuwe beelden van Destiny 2 – Curse of Osiris getoond. De DLC bevat nieuwe quests, personages, omgevingen en challenges en nieuwe loot. Check hier de trailer:

Far Cry 5 Co-Op trailer onthuld

Er is een nieuwe trailer uitgebracht van de Co-Op modus van Far Cry 5. In de trailer zie je de mooie omgevingen van Hope County, de plek waar Far Cry 5 zich afspeelt. Je kan de gehele campaign met een vriend spelen.

Games
AMD vs Nvidia – De beste grafische kaart
Games
Fortnite seizoen 3 is begonnen!
Games
Gerucht: Een nieuwe Bioshock!