Games

Apex Legends: De nieuwe Battle Royale hit


Lees het nieuwsoverzicht van week 6: Apex Legends: De nieuwe hit in de Battle Royale Gamegenre? Releasetrailer Crackdown 3, Remake van Assassin’s Creed III komt in maart, Nieuwe live-action trailer Far Cry New Dawn en Bekijk DJ Marshmello’s concert in Fortnite terug.

Apex Legends: De nieuwe hit in de Battle Royale Gamegenre?

Deze week is Apex Legends gelanceerd en heeft al 10 miljoen spelers bereikt die de game spelen. De game is gratis verkrijgbaar voor onder andere de PC en is gemaakt door de ontwikkelaar Respawn Entertainment, die ook de Titanfall games heeft ontwikkeld. Heeft Apex Legends het in zich om een grote concurrent te worden van Fortnite en PUBG?

Het is te merken dat Apex Legends een connectie heeft met de Titanfall-serie, aangezien de game zich afspeelt in een Titanfall-universum zonder de exosuits en de grote Titans. Je begint met een team van drie mensen met als doel om met jouw team als laatste over te blijven. Per potje kunnen er maximaal zestig spelers meedoen. Net als alle andere Battle Royale games begin je in een vliegtuig en spring je met jouw team naar de gewenste positie op de map. De map wordt op den duur kleiner naarmate de tijd vordert.

Maar welke spelelementen zorgen ervoor dat Apex Legends zich kan onderscheiden van de rest? Je kan bijvoorbeeld teamgenoten reviven door hun banner op te pikken en ermee naar een respawn point te lopen. Dit geeft een extra dimensie aan de gameplay omdat je hierdoor meer strategisch te werk kan gaan met het plannen van je routes. De game zal ook cross-play ondersteunen. Op dit moment is het nog niet mogelijk, maar ontwikkelaar Respawn heeft aangegeven dit snel te lanceren. En als klap op de vuurpijl hebben we nog de “Legends” Je hebt de keuze uit verschillende personages die gespecialiseerd zijn in hun taken, zoals een healer, scout, wetenschapper etc.

We zijn benieuwd wat Apex Legends op lange termijn gaat doen. Maar we kunnen wel zeggen dat deze game een goede basis heeft om een grote speler te worden in de Battle Royale Gamegenre. Apex Legends is hier te downloaden.

Releasetrailer Crackdown 3

Crackdown 3 komt 15 februari uit en hiervoor hebben ze een release trailer geplaatst. De trailer is aardig spectaculair en smaakt naar meer! Check de trailer hierboven.

Website GamePC.nl

Met een Game PC van GamePC.nl ben je zeker van veel game plezier. Al onze Game Computers zijn voorzien van kwalitatief goede hard- en software en zijn getest door ervaren gamers. Alle Game PC’s kun je naar eigen wens uitbreiden en voorzien van bijvoorbeeld een krachtigere processor, grafische kaart, meer schijfruimte, werkgeheugen en nog veel meer andere extra opties. Ga naar GamePC.nl om jouw eigen Game PC samen te stellen.

Kijk voor meer informatie op www.gamepc.nl

Remake van Assassin’s Creed III komt in maart

Gamers die Assassin’s Creed III willen herontdekken of de game nog niet hebben gespeeld kunnen met de Remaster aan gang!

Assassin’s Creed III Remaster bevat alle DLC’s die voor deze game is uitgebracht. Ze hebben de textures een opfrisbeurt gegeven en is nu ook in 4k resolutie te spelen.

Het verhaal speelt zich af in koloniaal Amerika rond 1760 en je bent Connor die wraak wil nemen op degenen die zijn stam heeft uitgeroeid. Hij belandt bij de Assassijnen waar hij zijn vechtkunsten tot in de puntjes kan perfectioneren.

Nieuwe live-action trailer Far Cry New Dawn

Net als Crackdown 3 komt de Far Cry serie op 15 februari met een nieuwe deel: Far Cry New Dawn. De hoofdrolspelers Mickey en Lou worden geïntroduceerd in deze spectaculaire trailer. Nieuwsgierig? Check de trailer!

Bekijk DJ Marshmello’s concert in Fortnite terug

Afgelopen zaterdag had DJ Marshmello’s een in-game concert gegeven in Fortnite. Voor diegene die dit gemist hebben, kun je hierboven het concert terugkijken.

 

Game PC Setups
Sniper Elite 5: Game PC samenstellingen
Games
Nieuwsoverzicht week 20
Games
Ophef over Star Wars Battlefront 2