Games

Nieuwe gamestoelen beschikbaar op GamePC.nl


Lees nu ons nieuwe blog item! Nieuwe gamestoelen beschikbaar op GamePC.nl, nieuwe Fortnite challenges en hun locaties! Battlefield 5 deze maand in bèta, en Call of Duty komt met nieuwe WW2 content.

Vette gamestoelen vanaf nu beschikbaar op www.gamepc.nl!

Check snel onze nieuwe collectie gamestoelen van Sharkoon, kwaliteit voor een betaalbare prijs. We bieden drie nieuwe modellen aan met elk model de keuze uit meerdere kleurencombinaties.

Sharkoon Skiller SGS1

De SKILLER SGS1 van Sharkoon heeft een strak design en nodigt je uit om te zitten. De comfortabele Gaming Seat is klassiek bedekt met zwart kunstleer en opvalt door designelementen in grijs, rood, groen en blauw. Dankzij deze eenvoudige elegantie past de SGS1 moeiteloos in elke speelkamer, woonkamer of kantoor, maar onderscheidt hij zich visueel gezien wel van traditionele kantoor- en werkstoelen.

 

Sharkoon Skiller SGS3

De SKILLER SGS2 Gaming Seat van Sharkoon, is er in een variant met kleurrijke accenten of in helemaal zwart en ziet er net zo sportief uit als zijn grote broer. Het afdekmateriaal van de SGS2 is echter niet afhankelijk van kunstleer, maar van een soepel, ademend weefsel. Dit bedekt de ondersteunende schuimvulling op de rugleuning en het zitvlak en heeft zorgvuldig geborduurde logo’s en subtiele stiksels in de accentkleuren zwart, rood, groen of blauw.

Naast het sportieve uiterlijk van de SGS2 kan deze ook scoren met zijn hoogwaardige afwerking en de diverse, ergonomische instellingsmogelijkheden.

 

Sharkoon Skiller SGS3

Met de SKILLER SGS3 Gaming Seat combineert Sharkoon een sportief ontwerp met de ergonomische behoeften van volhardende gamers en streamers. De SKILLER SGS3 is voorzien van ondersteunende schuimvulling op de zitting en de rugleuning voor zodat jij comfortabel kan gamen. Het antislip dekmateriaal is gemaakt van onderhoudsvriendelijk synthetisch leer en wordt  in een klassieke zwarte tint geleverd.

De hoogwaardige stiksels en andere textielontwerpelementen zijn in de volgende accentkleuren beschikbaar: blauw, rood, groen of wit. Bijzondere aandacht wordt ook besteed aan de hoogwaardige afwerking en de vele ergonomische aanpassingsmogelijkheden.Ook wordt er speciale aandacht besteed aan de hoogwaardige productie en de ergonomische aanpassingsmogelijkheden.

Website GamePC.nl

Met een Game PC van GamePC.nl ben je zeker van veel game plezier. Al onze Game Computers zijn voorzien van kwalitatief goede hard- en software en zijn getest door ervaren gamers. Alle Game PC’s kun je naar eigen wens uitbreiden en voorzien van bijvoorbeeld een krachtigere processor, grafische kaart, meer schijfruimte, werkgeheugen en nog veel meer andere extra opties. Ga naar GamePC.nl om jouw eigen Game PC samen te stellen.

Kijk voor meer informatie op www.gamepc.nl

Fortnite week 8 challenges beschikbaar, dit zijn de challenges + locaties:

Deel 250 headset schade toe aan tegenstanders

Deze challenge spreekt voor zichzelf en op zichzelf niet heel moeilijk. Deze challenge kan eenvoudig worden afgerond door het spel te spelen. Met een beetje geluk of skill is deze challenge in enkele potjes af te ronden.

Zoek 7 chests in Salty Springs

Vlieg direct naar Salty en zoek de kisten! In het begin van de week zal je merken dat het in Salty erg druk gaat worden omdat iedereen tegelijk de challenge wil halen. Wij adviseren om een paar dagen te wachten zodat het weer wat rustiger wordt en je rustig de kistjes kan looten.

Zoek 7 kisten in een enkele wedstrijd

Het begint nu iets lastiger te worden, 7 kisten vind je namelijk niet zo snel in 1 game. Ons advies is naar een wat rustiger plek te vliegen en vanaf hier beginnen te looten.

Zoek 7 hongerige kabouters

Ook deze challenge is niet moeilijk maar wel tijdrovend. Hierboven vind je de locaties van alle kabouters.

Zoek tussen een Bear, Crater en een Refrigerator Shipment

Wellicht de makkelijkste challenge van deze week, hierboven zie je waar je precies moet zijn.

Elimineer drie tegenstanders met een gedempt wapen

Deze challenge kan lastig zijn, om dit het snelst te halen adviseren wij om het met een silenced SMG te proberen. De andere gedempte wapens zijn simpelweg niet erg effectief.

Elimineer 3 tegenstanders in Pleasant Park

Deze spreekt ook voor zichzelf. Je kan deze challenge het beste direct doen, er gaan namelijk ook erg veel mensen naar Pleasant Park voor dezelfde challenge, genoeg tegenstanders dus.

Bèta van Battlefield 5 hoogstwaarschijnlijk deze maand nog beschikbaar

Dit laat tenminste een Software Engineer van EA in een tweet weten. Vlak hierna is de tweet verwijderd maar het nieuws is al de wereld ingeslingerd. EA zelf heeft nog niks bevestigd, maar ontkent verder ook niet de uitspraken van de ontwikkelaar. Het gaat om closed beta keys die met een content creation contest worden uitgedeeld. Vanaf 19 oktober is Battlefield 5 voor iedereen beschikbaar.

Call of Duty: WW2 DLC genaamd United Front aangekondigd

De 3de DLC pakket zal 26 juni voor de PS4 verschijnen, ongeveer een maand later kan je ze ook downloaden op de Xbox One en PC. United Front bevat drie multiplayer maps genaamd Market Garden, Monte Cassino en Stalingrad. Ook komt er een nieuwe zombie uitbreiding genaamd The Tortured Path. Verder bevat de DLC een nieuwe missie voor de War-modus: Operation Supercharge speelt zich af in Tunesië, waar je een door Nazi’s bezet dorp moet binnendringen, voorraden buitmaken en een transportbrug opblazen.

Games
Game PC samenstellen – Waar moet je op letten?
Games
Is een extra antivirus nog nodig bij Windows 10?
Games
Black Friday Deals 2018