Games

De nieuwe Call of Duty = Black Ops 4


Deze items mag je deze week niet missen! Lees nu: De nieuwe Call of Duty = Black Ops 4, World of Warcraft DLC komt deze zomer nog uit, Nieuwe nerfs voor Hearthstone, Middle-earth: Shadow of War – Blade of Galadriel DLC verschenen, Surge 2 is aangekondigd voor PC en De games die deze week gratis te spelen zijn. Dit is het nieuws van deze week op onze blog.

De nieuwe Call of Duty = Black Ops 4

Black Ops

De geruchtenmachine is weer in volle gang gezet en via Twitter heeft insider Marcus Sellars laten weten dat de nieuwe Call of Duty die dit jaar uit gaat komen, Black Ops 4 wordt. Hij heeft ook medegedeeld dat de nieuwe game geen jetpacks bevatten. Het gaat het erop lijken dat het een  “boots on the ground” game gaat worden. Hieronder kan je de tweet over Call of Duty bekijken. Wij houden jullie op de hoogte!

World of Warcraft DLC komt deze zomer nog uit

Goed nieuws voor de WOW-fans! De ontwikkelaar van World of Warcraft, Blizzard heeft bekendgemaakt dat de nieuwe DLC “Battle of Azeroth” deze zomer nog uit komt.

Dit wordt de zevende DLC die Blizzard uitbrengt en moet voor 21 september van dit jaar gelanceerd worden. Als je de DLC nu pre-ordert,  krijg je het voordeel dat je een aantal quests van de nieuwe DLC alvast kan spelen en je krijgt bovendien de mogelijkheid om jouw level cap direct te verhogen naar 110.

In “Battle of Azeroth” zijn er nieuwe Allied Races toegevoegd, namelijk; Lightforged Draenei, Dark Iron Dwarves en Void Elves voor Alliance en Nightborne, Highmountain Tauren voor Horde.

Tevens komen er 2 nieuwe gebieden vrij, de Kul Tiras en Zandalar. Er wordt ook een nieuwe modus geïntroduceerd; The Island Expeditions. In deze modus kunnen 3 spelers co-op missies uitvoeren en wordt er gestreden tegen 3 andere tegenstanders.

Website GamePC.nl

Met een Game PC van GamePC.nl ben je zeker van veel game plezier. Al onze Game Computers zijn voorzien van kwalitatief goede hard- en software en zijn getest door ervaren gamers. Alle Game PC’s kun je naar eigen wens uitbreiden en voorzien van bijvoorbeeld een krachtigere processor, grafische kaart, meer schijfruimte, werkgeheugen en nog veel meer andere extra opties. Ga naar GamePC.nl om jouw eigen Game PC samen te stellen.

Kijk voor meer informatie op www.gamepc.nl

Nieuwe nerfs voor Hearthstone

Er is een nieuwe update uitgekomen voor Hearthstone. Deze update moet ervoor zorgen dat de game gebalanceerd wordt om het zo eerlijk mogelijk te maken voor iedereen.

De Bonemare kaart wordt duurder. Hij wordt qua prijs verhoogd van zeven mana naar acht mana.

De Aggro decks zijn ook veranderd. De kaart Patches the Pirate verliest zijn charge maar kan je nog wel oproepen wanneer je een andere Pirate speelt. De gewilde kaart “De Corridor Creeper” wordt goedkoper, maar zijn attack is verlaagd van 5/5 naar 2/5.

 

Middle-earth: Shadow of War – Blade of Galadriel DLC verschenen

De nieuwe DLC van Middle-earth: Shadow of War is uitgebracht, Blade of Galadriel genaamd. In deze DLC speel je de elf Eltariel (ook bekend als the Blade of Galadriel), één van de sidekicks uit het originele spel. Bekijk hieronder de trailer:

Surge 2 is aangekondigd voor PC

Ontwikkelaar Deck 13 en uitgever Focus Home Interactive hebben via Facebook Surge 2 aangekondigd. In 2017 kwam het eerste deel uit van deze actie rpg game.

Deze week wordt er meer informatie onthuld over deze game. We houden je op de hoogte! Wie niet bekend is met de game kan hieronder de eerste 22 minuten checken van het eerste deel.

Sea of Thieves beta versie is al door meer dan 300.000 mensen gespeeld.

Vorige week konden gamers de closed-beta spelen van Sea of Thieves en met succes! De closed-beta werd in totaal door 332,052 gamers gespeeld. Sea of Thieves komt 20 maart uit op de PC.

De games die deze week gratis te spelen zijn

Rock of Ages 2 is dit weekend gratis te spelen op Steam. In deze game is het doel om een eigen fort te bouwen en die van jouw tegenstander te vernietigen. Dit gaat bovendien gepaard met over de top actie en animaties.

Als je enthousiast ben geworden door het spelen van de game, dan heeft Steam een mooie aanbieding in petto. Je kan namelijk de game in huis halen via Steam met 50% korting.

Rainbow Six Siege is tussen 15 en 18 februari gratis te spelen. De spelers kunnen hun voortgang meenemen als de game na de uitprobeerperiode wordt aangeschaft.

Op deze website kan je meer te weten komen over deze actie.

 

Games
Is draadloos gamen versus bekabeld gamen
Het laatste gamenieuws
Ghost Recon Wildlands PC Samenstelling
Games
Onze Game Laptops in de Hardwarehoek