Games

Nieuwe Hero in Overwatch


Deze items mag je deze week niet missen! Lees nu: Nieuwe Battlefield speelt zich af tijdens Tweede Wereldoorlog, Nieuwe Hero in Overwatch, Jetpacks in Fortnite, nieuwe Auto Royale modus H1Z1 en grote update Kingdom Come: Deliverance. Dit is het nieuws van deze week op onze blog.

Nieuwe Overwatch Hero aangekondigd

Blizzard heeft een nieuwe Hero in Overwatch onthuld, genaamd Brigitte. Brigitte Lindholm is de dochter van Overwatch Hero van het eerste uur Torbjörn Lindholm. Ze is mechanicus van beroep. Het is geen ook nieuwe personage, gezien ze al sinds 2016 in de Overwatch animated shorts en comics te zien is aan Reinhardts zijde, onder andere als monteur van zijn harnas. Overwatch Hero Reinhardt is Brigitte’s peetvader en collega en vriend van Torbjörn. Check de 10 minuten gameplay met de nieuwe Hero.

Nieuwe Battlefield speelt zich waarschijnlijk af tijdens de Tweede Wereldoorlog

De geruchten gaan dat de nieuwe Battlefield die nog in 2018 uitkomt, zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog. Eerder gingen de geruchten al dat de nieuwe Battlefield een vervolg op Bad Company 1 wordt, maar de nieuwe geruchten spreken dat tegen. In juni liet EA gameplay zien tijdens de jaarlijkse EA Play Evenement. Hopelijk komen we dan meer te weten over de nieuwe Battlefield game. Bekijk hierboven mooie gameplay beelden van Battlefield 1.

Jetpacks komen naar Fortnite

Hoewel de Jetpacks nog niet officieel aangekondigd zijn, kregen spelers een kleine preview te zien op het startscherm. Op de foto is te zien dat de Jetpack een gouden achtergrond heeft, wat zou betekenen dat het een Legendary Item is en dus ook niet makkelijk te bemachtigen zal zijn. Het enige wat de makers hebben laten weten is dat het iets langer duurt voordat de Jetpack geïmplementeerd wordt. Door een fout krijg je in plaats van de Jetpack een Hunting Rifle.

H1Z1 komt uit Early Access met een nieuwe game mode

Versie 1.0 is nu beschikbaar en dat houd in dat H1Z1 officieel uit de Early Access is. Er komt een nieuwe game mode genaamd Auto Royale, hiervan kan je nu al de Beta spelen. In de Auto Royale-modus vechten maximaal dertig teams van vier personen tegen elkaar. Dat doen ze vanuit voertuigen. In de nieuwe spelmodus is het niet mogelijk om uit te stappen. De modus voegt twee nieuwe voertuigen toe: een sedan en een gepantserd voertuig. De map waarin de Auto Royale-modus zich afspeelt ligt vol met power-ups die te bemachtigen zijn door eroverheen te rijden. De ontwikkelaar hoopt met de nieuwe Auto Royale-modus spelers weer naar de game toe te trekken en nieuwe spelers te werven. H1Z1 is te koop voor twintig euro. Spelers die eerder al de Early Access-versie hebben gekocht, krijgen automatisch de definitieve game.

Kingdom Come: Deliverance patch 1.3

De release van Kingdom Come ging gepaard met lelijke glitches en bugs. Met de nieuwe update hoopt de ontwikkelaar de meeste problemen op te lossen. Ook is er een nieuwe manier van saven toegevoegd aan het spel. Voorheen kon je alleen het spel opslaan als je bij een bepaalde punt in een quest was of als je een zeldzaam drankje ging drinken. Bij veel mensen wekte dit ergernissen op omdat je soms door een bug een missie opnieuw moest beginnen. Nu komt er een save en exit functie naar de game. Je kan ieder moment opslaan maar dan sluit het spel wel af. De patch komt deze week beschikbaar.

Games
Details Rainbow Six: Siege Wind Bastion
Game PC Setups
Officiële trailer Battlefield V Firestorm
Games
Nieuwsoverzicht week 40