Games

De raarste computer hardware ooit uitgebracht


We leven nu in de tijd van mechanische toetsenborden, RGB verlichting en 4k monitoren. En de technologie is nog steeds sterk in ontwikkeling. Er wordt veel geëxperimenteerd met hardware, soms met een goed en succesvol resultaat, maar er zijn veel producten die floppen of gewoon heel raar zijn. In deze rubriek komen (naar onze mening) de raarste computer hardware voorbij die op de markt zijn gebracht en toch geen succes hebben gekregen. Hoe zou dat toch komen?! Ontbreekt er een product die wel op de lijst had moeten staan? Geef het aan in de comments!

Raildriver Train Cab Controller (2015)

We trappen af met de Raildriver Train Cab Controller. Is het jouw droom om machinist te worden bij de NS? Dan kan je alvast oefenen met de Raildriver Train Cab Controller! Door middel van deze controller krijg je de ultieme ervaring om virtueel een trein te besturen. Alle knoppen heb je tot jouw beschikking, zelfs een hoorn om mensen te waarschuwen dat je eraan komt. Heb je interesse gekregen in deze controller? Dan kan je hem hier bestellen.

Alphagrip iGrip (2007)

Sommige gamers vinden het prettig om op de PC met een game controller te spelen. Maar dan mis je wel de extra knoppen van een toetsenbord en muis. Alphagrip heeft hiervoor de oplossing gevonden, namelijk de Alphagrip iGrip. Ze hebben een game controller ontworpen die bijna alle toetsen bevat als een normale toetsenbord. Er zit zelfs een trackbal in verwerkt.
Ideaal zou je zeggen, totdat je de game controller ziet. De ontwikkelaar heeft aangeven dat je minimaal 30 uur met deze game controller moet spelen om alle knoppen tijdens het gamen te benutten.

Lian Li PC-Y6 (2016)

Heb je ooit een jacht willen hebben, maar nooit kunnen betalen? Lian Li heeft hiervoor een goed alternatief voor ontwikkeld, namelijk de Lian Li PC-Y6. Deze computerbehuizing heeft de vorm van een jacht gekregen en is maar liefst 76,4 cm breed. Je krijgt hiervoor genoeg ruimte om jouw PC onderdelen mooi te verwerken in de behuizing. Er is zelfs plek voor waterkoeling, wat natuurlijk op deze jacht niet mag missen. Voor maar 400 euro is die van jou!

DreamCom Series 10 (2008)

Moet je steeds voorover buigen omdat het scherm van jouw laptop niet op jouw goede ooghoogte staat? In 2008 hebben ze de DreamCom Series 10 uitgebracht om dit probleem op te lossen. Het scherm van deze laptop is namelijk op hoogte te verstellen. De laptop heeft de volgende specs: Een 2.2GHz T7500 processor, 2GB DDR2 RAM, USB 2.0 poorten, ExpressCard slot, 256MB ATI Mobility Radeon HD 2600, Bluetooth / WiFi en 160GB harde schijf. Niet slecht voor een laptop uit 2008.

Flip-Pad (2003)

De Flip-Pad van Xentex lijkt op een laptop die doormidden is gezaagd en weer in elkaar gezet is. Deze laptop heeft namelijk 2 schermen die je in zijn geheel kan roteren. Wij zien het nut er niet van in, maar Xentex blijkbaar wel. Hij is met zijn 6 kilo geen lichtgewicht. Aan de linkerkant van de laptop zit nog een trackpad waarop je kan schetsen met de bijbehorende stylus die je er ook bij krijgt.

Jack PC (2010)

Heb je een te kleine kamer om een pc neer te zetten? Dan is de Jack PC een uitkomst. Deze PC is namelijk in een inbouwdoos te verwerken, zodat je vanuit de muur kan inpluggen. De compacte computer komt uit 2010 en is alleen bestemd om simpel te surfen naar websites. Tegenwoordig zijn er betere alternatieven zoals de Raspberry PI.

Website GamePC.nl

Met een Game PC van GamePC.nl ben je zeker van veel game plezier. Al onze Game Computers zijn voorzien van kwalitatief goede hard- en software en zijn getest door ervaren gamers. Alle Game PC’s kun je naar eigen wens uitbreiden en voorzien van bijvoorbeeld een krachtigere processor, grafische kaart, meer schijfruimte, werkgeheugen en nog veel meer andere extra opties. Ga naar GamePC.nl om jouw eigen Game PC samen te stellen.

Kijk voor meer informatie op www.gamepc.nl

Maltron eenhandige toetsenbord (2015)

De naam van het product zegt het al; het is een toetsenbord die je met één hand kan bedienen. Ze zijn verkrijgbaar voor ongeveer 650 euro per stuk. Hieronder een filmpje hoe dat eruit ziet:

Colorful GeForce GTX 660 Ti World Cyber Games Edition (2012)

Je hebt voor deze videokaart een aardig brede behuizing nodig. De Colorful GeForce GTX 660 Ti World Cyber Games heeft namelijk heatsinks achter de videokaart geplaatst voor extra koeling. Gelukkig zijn deze heatsinks wel eraf te halen. Maar of de videokaart er mooier op wordt?

 

KFA2 GTX 460 (2011)

Wil je op jouw TV gamen in de woonkamer terwijl de computer op zolder staat zonder aanwezigheid van kabels? Dat kan met de KFA2 GTX 460. Deze videokaart heeft een WHDI transmitter ingebouwd op de videokaart en kan tot 100 meter afstand bereiken. Jammer dat de kaart aardig verouderd is, want de technologie werkt erg goed. Het kost alleen 3x meer stroom dan een normale GTX460.

DigiScents iSmell (2001)

De DigiScents iSmell sluit je op de computer aan en kan een bepaalde geur achterlaten als je bijvoorbeeld een website bezoekt of een mailtje opent.

Dit rare apparaat bevat een cartridge met 128 standaard geuren die gemixt kunnen worden tot jouw gewenste geur. Het was geen succes en niet meer verkrijgbaar.

Barbie PC en Hot Wheels PC (2000)

De fans van Barbie hadden in het jaar 2000 hun droom die uitkwam, namelijk de Barbie PC. Het systeem had Windows 98 geïnstalleerd en had tal van accessoires, zoals een digitale camera, muis, luidsprekers en leuke Barbie games.

Gelukkig hebben ze de jongens niet teleurgesteld, want er is ook in hetzelfde jaar een Hot Wheels PC uitgebracht.

 

Games
Terugblik op Firstlook 2018
Games
Details singleplayer van Battlefield 5 bekend
Game PC Setups
Officiële trailer Battlefield V Firestorm