Games

Fortnite krijgt de populaire Call of Duty Modus


Lees het nieuwsoverzicht van week 8: Fortnite krijgt de populaire Call of Duty Modus,Apex Legends krijgt hoverbikes en nieuwe wapen, Live Action trailer Anthem,Black Ops 4 Operation Grand Heist gaat binnenkort van start voor de PC.

Fortnite krijgt de populaire Call of Duty Modus

De modus Gun Game zal waarschijnlijk toegevoegd worden aan Fortnite. Dit werd ontdekt in de bestanden van de nieuwe update. Deze modus is vooral bekend van de Call of Duty franchise.

Gun Game is een van de populairste modi van de Call of Duty serie. In deze modus begint elke speler met een pistool. Bij elke kill krijg je een andere wapen. De eerste speler die twintig kills heeft wint het potje. Bekijk hieronder een filmpje van Yarasky die de Gun Game Modus speelt in Black Ops 4.

Het is nog niet bekend wanneer deze modus uitgebracht gaat worden. Maar dat zal misschien deze week al gebeuren.

Apex Legends krijgt hoverbikes en nieuwe wapen

Er is een nieuw wapen uitgebracht voor Apex Legends. Het gaat om de HAVOC. Dit is een aanvalsgeweer die gebruik maakt van energy ammunitie. Hoe langer je deze gun laad. Hoe krachtiger het schot. Ook is uitgelekt dat er hoverbikes in de game verwerkt gaan worden. Wanneer de hoverbikes toegevoegd zullen worden is nog onbekend.

GrndPAGaming heeft ook Apex Legends ontdekt. Deze 66 jarige ex-marinier heeft een Twitch kanaal met meer dan 130.000 volgers. In de bovenstaande video zie je hoe hij een volledig team uitschakelt met enkele no scope shots. Wel netjes gedaan door deze veteraan.

Website GamePC.nl

Met een Game PC van GamePC.nl ben je zeker van veel game plezier. Al onze Game Computers zijn voorzien van kwalitatief goede hard- en software en zijn getest door ervaren gamers. Alle Game PC’s kun je naar eigen wens uitbreiden en voorzien van bijvoorbeeld een krachtigere processor, grafische kaart, meer schijfruimte, werkgeheugen en nog veel meer andere extra opties. Ga naar GamePC.nl om jouw eigen Game PC samen te stellen.

Kijk voor meer informatie op www.gamepc.nl

Live Action trailer Anthem

Anthem is vandaag uitgekomen en de eerste recensies zijn niet heel positief. Met name de lange laadtijden zijn hinderlijk om de game normaal te kunnen spelen. Hopelijk komt er snel een update waardoor de lange laadtijden snel worden verholpen.  Voor meer informatie over Anthem kan je ons vorige blog item checken. We hebben twee samenstellingen gemaakt om Anthem goed te kunnen spelen. Deze samenstellingen kan je hier bekijken.

Bioware heeft in samenwerking met Neill Blomkamp een geweldige live action trailer gemaakt over Anthem. Check deze trailer snel!

Black Ops 4 Operation Grand Heist gaat binnenkort van start voor de PC

Er gaat een nieuw seizoen beginnen voor Call of Duty: Black Ops 4, namelijk Operation Grand Heist. Het nieuwe seizoen gaat in maart beginnen voor de PC en bestaat uit verscheidene updates voor de game, waaronder nieuwe outfits, voertuigen, game modi en meer.

De ontwikkelaar Treyach heeft een handig overzichtje gemaakt van de updates die in de toekomst gaan uitkomen. Mooie vooruitzichten!

 

Games
PUBG verlaat early access
Games
GTA 6 wordt Vice City 2
Games
Nieuwsoverzicht week 26