Games

Onze E3 2018 verwachtingen


De E3 komt er weer aan! Van 12 juni t/m 14 juni kunnen we weer genieten van nieuwe game aankondigingen en persconferenties. Maar welke nieuwe games kunnen we eventueel verwachten? In dit item lichten we de games uit waar we grote verwachtingen van hebben.

Shadow of the Tomb Raider

Het nieuwe deel in de Tomb Raider serie belooft een grafisch spektakel te worden en qua gameplay net zo goed als het vorige deel “Rise of the Tomb Raider”. De kans is heel groot dat we veel gameplaybeelden gaan zien van deze game op de E3.

Cyberpunk 2077

Ontwikkelaar CD Projekt RED is al vijf jaar bezig met het ontwikkelen van de game “Cyberpunk 2007” Ze hebben aangeven aanwezig te zijn op de E3, maar het is nog maar de vraag of we meer beelden te zien krijgen van Cyberpunk 2077. De teaser trailer van de game smaakt in ieder geval naar meer!

FIFA 19

Ea Sports “FIFA 19” mag natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Er zullen in het komende deel weer verbeteringen komen qua gameplay en graphics. Kort geleden is ook het gerucht verspreid dat ze de Champions League en Europa League gaan integreren in de game. We hopen dit te zien tijdens de E3!

Website GamePC.nl

Met een Game PC van GamePC.nl ben je zeker van veel game plezier. Al onze Game Computers zijn voorzien van kwalitatief goede hard- en software en zijn getest door ervaren gamers. Alle Game PC’s kun je naar eigen wens uitbreiden en voorzien van bijvoorbeeld een krachtigere processor, grafische kaart, meer schijfruimte, werkgeheugen en nog veel meer andere extra opties. Ga naar GamePC.nl om jouw eigen Game PC samen te stellen.

Kijk voor meer informatie op www.gamepc.nl

Anthem

Deze game is afgelopen maand uitgesteld tot 2019 en dat is natuurlijk jammer. Hopelijk komt dit de game ten goede en gaan we ook meer beelden te zien krijgen. Anthem is een third-person actie RPG en is vorig jaar officieel onthuld.

Splinter Cell

Heel veel fans wachten al sinds 2013 op een vervolg van Splinter Cell: Blacklist. Er gaan geruchten rond dat er op deze E3 een nieuwe deel te zien zal zijn. Maar Ubisoft geeft geen commentaar op deze geruchten. Wij kunnen ook niet wachten totdat we weer in de huid kunnen kruipen van Sam Fisher! We wachten af.

The Division 2

Het eerste deel van The Division was een aardig succesje maar we hadden er meer van verwacht. The Division had veel opstartproblemen en deze werden pas opgelost na vele grote updates. Hopelijk heeft de ontwikkelaar Ubisoft geleerd van deze fouten en zal The Division 2 een pareltje worden tijdens de E3.

Crackdown 3

Deze game is vier jaar geleden aangekondigd door Microsoft en sindsdien hebben we er weinig meer over gehoord. Saint Row heeft het in de tussentijd het stokje overgenomen en Crackdown van de troon gestoten. Nu is het aan Microsoft de taak om deze positie terug te krijgen.

Battlefield V

Vandaag kregen we een voorproefje van de nieuwe Battlefield en het is zeer indrukwekkend! Battlefield V gaat terug naar de Tweede Wereldoorlog. Er is ook een trailer uitgebracht van de game. Hopelijk zien we meer tijdens de E3.

Game PC Setups
Red Dead Redemption 2 Game PC Samenstellingen
Games
GamePC.nl breidt assortiment uit
Games
Nieuwsoverzicht week 37