Games

De vetste PC game releases van 2018


2018 belooft een goed jaar te worden voor de gamers. Veel vette game releases zitten er aan te komen of zijn al uitgebracht. In dit item gaan we het hebben over de PC games die het meest opvallen en waarvan veel wordt verwacht. Ben jij benieuwd of dit jaar net zo vet wordt als 2017? Check de games hieronder en oordeel zelf. Mocht jouw langverwachte game er niet tussen staan? Laat het ons weten in de comments, wij zijn namelijk razend benieuwd welke game jij naar uitkijkt.

A Way Out Vanaf nu beschikbaar

Hoewel de game nauwelijks aanwezig was en geen indruk maakte op de E3 2017, lijkt het nu een van de meest geanticipeerde game van 2018 te zijn. A Way Out is een co-op actie game waarbij je uit een gevangenis moet ontsnappen. Nadat je ontsnapt bent gaat het verhaal verder als voortvluchtige. A Way Out is een coöp-game waarbij jij en een vriend de controle over één of twee personages nemen. De enige manier om te spelen is met een andere persoon, er is geen AI-besturingsoptie.

Far cry 5 Vanaf nu beschikbaar

Far Cry 5 lijkt in eerste instantie veel op de vorige delen, dit klopt ook een gedeelde omdat de gameplay en uiterlijk vergelijkbaar zijn met het vorig deel. Het verhaal daarentegen is compleet anders. Het verhaal gaat over een cult die een dorp met hun rare fratsen in hun macht heeft. Mensen zijn het zat en komen in opstand, hierin speel jij, de hoofdrolspeler een groot deel in.

Monster Hunter: World Herfst 2018

De game is al enkele maanden uit op de console maar helaas nog niet op de PC. Monster Hunter is een franchise die al langer erg populair is in Japan en met Monster Hunter: World proberen ze ook de harten van de westerlingen te winnen. Dat is ze aardig gelukt omdat de laatste Monster Hunter game het meest verkochte game van Capcom ooit is. Je taak in het spel is het looten van de monsters die je net hebt verslaan met een enorm wapen. Met deze loot kan je jezelf of je armour/wapens upgraden. Monsters kunnen variëren van draken tot aan reuze dinosaurussen tot aan kippen, niks is te gek. Gegarandeerd dat deze game bij veel mensen in de top 3 van beste games 2018 zit.

Website GamePC.nl

Met een Game PC van GamePC.nl ben je zeker van veel game plezier. Al onze Game Computers zijn voorzien van kwalitatief goede hard- en software en zijn getest door ervaren gamers. Alle Game PC’s kun je naar eigen wens uitbreiden en voorzien van bijvoorbeeld een krachtigere processor, grafische kaart, meer schijfruimte, werkgeheugen en nog veel meer andere extra opties. Ga naar GamePC.nl om jouw eigen Game PC samen te stellen.

Kijk voor meer informatie op www.gamepc.nl

Sea of Thieves Vanaf nu verkrijgbaar

Het is een tijd geleden voordat er echt een goede piratengame uit kwam, hier brengt Sea of Thieves verandering in. Je speelt als piraat in een grote open wereld game waar je zomaar een andere speler tegen kan komen die je wil gaan kielhalen. Door schatten te vinden en missies te doen wordt je steeds machtiger. Het is mogelijk om een kapitein van je eigen schip te worden. De schip kan je uiteraard niet in je eentje bedienen, hiervoor heb je een crew nodig. Hierbij kan je je vrienden uitnodigen om met je mee te doen. Samen kunnen jullie andere schepen gaan enteren. In het filmpje kan je zien wat de game te bieden heeft.

World of Warcraft: Battle for AzerothRelease najaar 2018

Hoewel de nieuwe uitbreiding van World of Warcraft niet echt een nieuwe game is, hoort hij wel in dit rijtje thuis. De hoeveelheid gameplay die gepaard gaat bij deze release is gelijk of meer dan bij een nieuwe game. Een nieuwe uitbreiding van WoW staat gelijk aan honderden uren extra gameplay. Een compleet nieuw verhaal, je levelcap gaat omhoog, nieuwe Raids, Dungeons en Battlegrounds en ga zo maar door. Ongeacht dat WoW inmiddels al 13 jaar oud is, blijft Blizzard de game razend populair houden met deze expansions. Geen enkele andere game die deze leeftijd heeft bezit nog over miljoenen spelers, wat alleen maar meer gaat worden na de release van Battle of Azeroth. Geruchten gaan dan dit de vetste uitbreiding van WoW ooit wordt. Mocht je nog nooit de beste MMO hebben gespeeld dan is dit een goede instap moment. Met deze game kom je probleemloos je winterdepressie door.

Call of Duty: Black Ops 4 Release 12 oktober

Elk jaar komt er een nieuw deel van Call of Duty uit en 2018 mag daarin niet ontbreken. Het wordt de vierde deel uit de Black Ops serie. Call of Duty zet elk jaar een ijzersterke first person shooter neer en Black Ops 4 zal hierin geen uitzondering zijn. De geruchten gaan dat Black Ops 4 een veel betere singleplayer campaign heeft dan de vorige deel, maar de meeste mensen zullen het spel kopen voor de populaire multiplayer modes. Ook zal dit jaar de bekende zombie mode niet ontbreken. Het is een kwestie van tijd dat we meer te weten komen over de nieuwste CoD.

Battlefield V Release najaar 2018

Battlefield V

Het is nog niet eens zeker of de nieuwe game van EA Battlefield V gaat heten maar één ding is wel zeker en dat is dat de game hoge ogen gaat gooien. Zoals het nu lijkt speelt de nieuwe Battlefield zich af tijdens de tweede wereldoorlog, hiermee gaan ze achter Call of Duty WW2 die in 2017 was uitgekomen. Battlefield 1 liet zien dat de Battlefield-ervaring in het verleden heel erg goed werkt en er zijn in de Tweede Wereldoorlog zoveel indrukwekkende veldslagen om in de game te spelen. De singleplayer zal vergelijkbaar zijn met die van het vorige deel. Er is nog niet veel bekend over de multiplayer en we hopen in de komende maanden meer te horen.

Games
De ultieme Minecraft PC
Games
Nieuwsoverzicht week 36
Games
Zombie mode in Black Ops 4