Games

Modern Warfare 2 Remaster zonder multiplayer?


Deze items mag je deze week niet missen! Lees nu: NI NO KUNI II: Revenant Kingdom deze week uitgebracht, Call of Duty: Modern Warfare 2 Remaster is in de maak, Sea of Thieves launch trailers o.a. met Bob / Samwise Gamgee, H1Z1 heeft meer dan 10 miljoen spelers en Fortnite: Battle Royale haalt meer omzet dan PUBG en krijgt Replay Editor. Dit is het nieuws van deze week op onze blog.

NI NO KUNI II: Revenant Kingdom deze week uitgebracht

Morgen (23-03-2018) zal het tweede deel van Ni No Kuni gereleased worden. Deze role playing game is een plaatje om te zien en de sfeer van Studio Ghibli is sterk aanwezig in de positieve zin van het woord.

Ni No Kuni 2

De game speelt zich ongeveer af honderd jaar na het eerste deel (Wrath of the White Witch). Je neemt de rol aan van Evan Pettiwhisker Tildrum, prins van het kattenstam die zijn koninkrijk Ding Dong Dell kwijtraakt nadat het muizenvolk hem zijn eigen stad heeft uitgejaagd. Samen met jouw vrienden Bantu, Tani en Roland ga je de strijd aan en probeer je een nieuwe koninkrijk op te richten.

Om dit voor elkaar te krijgen moet je verschillende missies spelen en nieuwe omgevingen ontdekken in de open wereld.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder de trailer van NI NO KUNI II: Revenant Kingdom:

Call of Duty: Modern Warfare 2 Remaster is in de maak

Volgens verschillende bronnen gaat er echt een remaster komen van Call of Duty: Modern Warfare 2. Ook betrouwbare bron “CharlieIntel” geeft aan dat de game inderdaad bestaat.

Volgens CharlieIntel zal er geen multiplayer in de game verwerkt worden. Dat zou in onze ogen een rare beslissing van de ontwikkelaars zijn, aangezien de multiplayer modus één van de sterkste punten is van de game. Wij houden jullie op de hoogte! Om je geheugen weer even op te frissen kan je hieronder de trailer bekijken van de game.

Website GamePC.nl

Met een Game PC van GamePC.nl ben je zeker van veel game plezier. Al onze Game Computers zijn voorzien van kwalitatief goede hard- en software en zijn getest door ervaren gamers. Alle Game PC’s kun je naar eigen wens uitbreiden en voorzien van bijvoorbeeld een krachtigere processor, grafische kaart, meer schijfruimte, werkgeheugen en nog veel meer andere extra opties. Ga naar GamePC.nl om jouw eigen Game PC samen te stellen.

Kijk voor meer informatie op www.gamepc.nl

Sea of Thieves launch trailers o.a. met Bob / Samwise Gamgee

De piratengame Sea of Thieves is uit en er is tevens een launch trailer uitgebracht waarin acteur Sean Astin een hoofdrol speelt. Hij is voornamelijk bekend als Samwise uit The Lord of the Rings filmreeks en Bob uit Stranger Things. Het bekijken waard!

H1Z1 heeft meer dan 10 miljoen spelers

De free-to-play game H1Z1 heeft meer dan 10 miljoen spelers behaald. Een paar weken geleden is de game van 20 euro naar gratis gegaan. Dit is volgens de ontwikkelaars één van de redenen geweest waardoor de populariteit omhoog is gegaan. Ook hebben ze enige tijd geleden de modus Auto Royale geïntroduceerd. In deze modus moet je met meerdere spelers in een auto jouw tegenstanders verslaan en als laatste eindigen om te winnen. Je mag in deze modus niet het voertuig verlaten.

Fortnite: Battle Royale haalt meer omzet dan PUBG en krijgt Replay Editor

In februari heeft Fortnite: Battle Royal een omzet gemaakt van 126 miljoen dollar. Hierdoor hebben ze PUBG ingehaald. PUBG had namelijk een omzet van 103 miljoen gegenereerd. PUBG haalt voornamelijk hun inkomsten uit de aankoop van het spel en Fortnite moet het doen met in-game aankopen. Ook zijn de Twitch views van Fortnite aanzienlijk gestegen.

Ontwikkelaar Epc werkt ook aan een replay editor voor Fortnite Battle Royale.
Met deze editor kan je jouw eigen gameplay opnemen en aanpassen naar eigens wens.
Speler kunnen zelf hun cameraposities kiezen bij het maken van de filmpjes.
Er is nog geen releasedatum bekend gemaakt wanneer de replay editor beschikbaar komt.

 

Games
Toptitels van Rockstar voor onder één euro
Games
Nieuwsoverzicht week 17
Games
Nieuwe update voor Fortnite: Battle Royale!