Games

Gratis DLC voor Assassin’s Creed Odyssey


Deze items mag je deze week niet missen! Lees nu: Gratis DLC beschikbaar voor Assassin’s Creed Odyssey, De beste Game PC om Fallout 76 perfect te kunnen spelen, Eerste missie en Ultimate Ability getoond in Anthem, Nieuwe No Man’s Sky update speelt zich onderwater af en Just Cause 4 trailer in 4k panorama formaat

Gratis DLC beschikbaar voor Assassin’s Creed Odyssey

Ubisoft heeft de eerste gratis DLC online gezet voor Assassin’s Creed Odyssey.

De nieuwe DLC “The Lost Tales of Greece” bevat een nieuwe missie, namelijk “The Show Must Go On“. Dit is de eerste missie van een zevendelige serie.

Naast deze nieuwe missie worden er ook problemen aangepakt. Er is een functie toegevoegd om de statistieken in te zien van een personage en nu kun je automatisch pijlen genereren als deze niet meer op voorraad zijn.

Het Mercenary menu is verbeterd en overzichtelijker geworden. Deze update zorgt er ook voor dat je tot 50 procent meer beloning kan ontvangen. Ook zijn de kosten voor het upgraden van gear verlaagd. De DLC is vanaf nu verkrijgbaar op PC.

De beste Game PC om Fallout 76 perfect te kunnen spelen

Ontwikkelaar Bethesda heeft de PC-systeemeisen voor Fallout 76 bekend gemaakt. De game komt 14 november 2018 uit en is in vergelijk met de vorige delen alleen online te spelen. Bekijk hieronder de specs.

Minimale systeemeisen:

64-bit processor en besturingssysteem

Windows 7/8/10 (64-bit OS vereist)

Processor: Intel Core i7 4790 3.6 GHz/AMD Ryzen 3 1300X 3.5 GHz of vergelijkbaar

Graphics: NVIDIA GTX 780 3GB/AMD Radeon R9 285 2GB of vergelijkbaar

Geheugen: 8 GB RAM

Opslag: 60 GB vrije schijfruimte

Aanbevolen systeemeisen:

64-bit processor en besturingssysteem

Windows 7/8.1/10

Processor: Intel Core i7-4790 3.6 GHz / AMD Ryzen 5 1500X 3.5 GHz

Graphics: Nvidia GTX 970 4GB / AMD R9 290X 4GB

Geheugen: 8 GB RAM

Opslag: 60 GB vrije schijfruimte

Wij van GamePC.nl hebben aan de hand van deze systeemeisen de beste samenstelling gemaakt om Fallout 76 perfect te kunnen spelen!

Fallout 76 Medium Game PC

Wil je je meer gaan focussen op de gameplay dan heb je geen High-End game setup nodig om de game te kunnen draaien. Met de volgende samenstelling kan je de game op medium settings spelen.

Bekijk de Fallout 76 Medium Game PC

Fallout 76 High Game PC

Wil je Fallout 76 op de hoogste kwaliteit willen spelen dan is de volgende samenstelling een aanrader. Vloeiende gameplay en de mooiste graphics op een resolutie van 1080p.

Bekijk de Fallout 76 High Game PC

Fallout 76 Gaming Laptop

Wil je onderweg ook een potje Fallout 76 spelen? Dat kan met de Fallout Laptop samenstelling die we speciaal voor jou hebben gemaakt!

Bekijk de Fallout 76 Gaming Laptop

Heb je hulp nodig bij het samenstellen van een Game PC of Gaming Laptop? Onze product-experts helpen je graag!

Eerste missie en Ultimate Ability getoond in Anthem

Er zijn nieuwe gameplaybeelden uitgebracht van Anthem. In een livestream met Youtuber Arekkz Gaming werd de eerste missie van de game getoond en de ultimate abilities zijn uitgelicht waar spelers over kunnen beschikken. Er worden in de gameplay video ook battles getoond.

Nieuwe No Man’s Sky update speelt zich onderwater af

De nieuwe update van No Man’s Sky zal voornamelijk onder water afspelen. Dit geeft ontwikkelaar Hello Games bekendgemaakt. De update heet de naam “The Abyss” gekregen.

De update zal extra missies en voertuigen toevoegen. Deze elementen zullen in het teken staan van de onderzeese thema. Bekijk de trailer snel!

Website GamePC.nl

Met een Game PC van GamePC.nl ben je zeker van veel game plezier. Al onze Game Computers zijn voorzien van kwalitatief goede hard- en software en zijn getest door ervaren gamers. Alle Game PC’s kun je naar eigen wens uitbreiden en voorzien van bijvoorbeeld een krachtigere processor, grafische kaart, meer schijfruimte, werkgeheugen en nog veel meer andere extra opties. Ga naar GamePC.nl om jouw eigen Game PC samen te stellen.

Kijk voor meer informatie op www.gamepc.nl

Just Cause 4 trailer in 4k panorama formaat

Just Cause 4 komt 4 december uit en om jullie hiervoor lekker te maken heeft de ontwikkelaar van de game een trailer uitgebracht waarin verschillende gameplay wordt getoond in een 4k panorama-perspectief. Het ziet er indrukwekkend uit en dit smaakt naar meer!

Games
Corsair accessoires nu verkrijgbaar bij GamePC.nl
Hardware
Raider 15,6 inch en 17,3 inch Game Laptops
Games
De mooiste gelimiteerde game edities ooit