Game PC Setups

Anthem Game PC samenstellingen


Lees het nieuwsoverzicht van week 7: Anthem Game PC samenstellingen en lancerings trailer uitgebracht, Rainbow Six Siege deze week gratis te spelen, Al meer dan 25 miljoen gamers spelen Apex Legends, Far Cry New Dawn Launch Trailer en de eerste 12 minuten gameplaybeelden en Open Beta voor The Division 2 komt eraan.

Anthem Game PC samenstellingen en lancerings trailer uitgebracht.

Het is bijna zover dat Anthem in de winkel ligt, namelijk op 22 februari. Hiervoor is een trailer uitgebracht, die je hierboven ziet. Om je helemaal gereed te maken voor deze game hebben we 2 samenstellingen gemaakt aan de hand van de specificaties die door Anthem zijn uitgebracht. Hieronder zie je de specs en samenstellingen:

Anthem Medium Game PC – Minimum PC Specificaties

 • OS: 64-bit Windows 10
 • CPU: Intel Core i5 3570 of AMD FX-6350
 • Geheugen: 8 GB System Memory
 • Videokaart: NVIDIA GTX 760, AMD Radeon 7970 / R9280X
 • Videokaart geheugen: 2 GB Video Memory
 • HARD DRIVE: Minimaal 50 GB vrije ruimte
 • DIRECTX: DirectX 11

Aan de hand van deze specificaties hebben we een samenstelling gemaakt waarop je Anthem op Low/Medium settings kan draaien. Deze samenstelling is meer gericht op gameplay. Gamers die het pracht en praal van de game willen ervaren kunnen beter gaan voor de Anthem High Game PC

Bekijk de Anthem Medium Game PC

Anthem High Game PC – Aanbevolen PC specificaties

 • OS: 64-bit Windows 10
 • CPU: Intel Core i7-4790 3.6GHz or AMD Ryzen 3 1300X 3.5 GHz
 • RAM: 16 GB System Memory
 • GPU: NVIDIA GTX 1060/ RTX 2060, AMD RX 480
 • Videokaart geheugen: 4 GB Video Memory
 • HARD DRIVE: Minimaal 50 GB vrije ruimte
 • DIRECTX: DirectX 11

Voor de beste ervaring raden we de Anthem High Game PC samenstelling aan. Mooiere graphics en betere gameplay van de game zorgen ervoor dat deze Game PC de beste keus is van deze twee samenstellingen.

Bekijk de Anthem High Game PC

De samenstellingen zijn nog krachtiger te maken door een snellere videokaart en/of processor te kiezen. Voor hulp of vragen bij het samenstellen kun je natuurlijk contact opnemen met onze product-experts via support@gamepc.nl of 0594-580240.

Rainbow Six Siege deze week gratis te spelen

Nog niet kunnen ervaren wat voor vette game Rainbow Six Siege is? Dan heb je deze week de mogelijkheid om de game gratis uit te proberen. De periode loopt van 14 februari t/m 17 februari. Je kan je aanmelden via deze website voor de gratis periode.

Al meer dan 25 miljoen gamers spelen Apex Legends

Apex Legends is nu ongeveer een week uit en het is een dikke hit geworden. En dat is te merken! Al meer dan 25 miljoen gamers hebben deze game al gespeeld en er was een piekmoment dat er maar liefst 2 miljoen gamers gelijktijdig de game aan het spelen waren.

Dit zorgde er ook voor dat de aandelen van EA met 16% stegen op de beurs. Moet Fortnite gaan oppassen voor Apex Legends? We zijn benieuwd welke records er nog meer worden verbroken.

Website GamePC.nl

Met een Game PC van GamePC.nl ben je zeker van veel game plezier. Al onze Game Computers zijn voorzien van kwalitatief goede hard- en software en zijn getest door ervaren gamers. Alle Game PC’s kun je naar eigen wens uitbreiden en voorzien van bijvoorbeeld een krachtigere processor, grafische kaart, meer schijfruimte, werkgeheugen en nog veel meer andere extra opties. Ga naar GamePC.nl om jouw eigen Game PC samen te stellen.

Kijk voor meer informatie op www.gamepc.nl

Far Cry New Dawn Launch Trailer en de eerste 12 minuten gameplaybeelden

Deze week (15 februari 2019) komt Far Cry New Dawn uit voor o.a. de PC. Om dit te vieren en ons lekker te maken heeft de ontwikkelaar Ubisoft een launch trailer uitgebracht met als toevoeging de eerste 12 minuten van de game.

De game speelt zich af in een post apocalyptische wereld waar je na een nucleaire explosie de kamp Prosperity weer op moet bouwen. Maar de Highwaymen met Mickey en Lou aan het roer willen hier een stokje voor steken.

Open Beta voor The Division 2 komt eraan

Een individuele ontwikkelaar uit het ontwikkelaarsteam van The Division 2 heeft per ongeluk verklapt dat er binnenkort een open beta komt van The Dvision 2. Dit werd via een live stream op Twitch bekend gemaakt. De open beta zal waarschijnlijk eind februari of begin maart van start gaan. We houden je op de hoogte!

 

Games
Details Rainbow Six: Siege Wind Bastion
Games
Far Cry 5 en A Way Out nu beschikbaar!
Games
Gratis DLC voor Assassin’s Creed Odyssey