Games

GamePC.nl breidt assortiment uit


GamePC.nl breidt assortiment uit, Ubisoft deelt gratis games uit, eerste uitbreiding Destiny 2 speelbaar en nieuwe MMO game van de makers van PlayerUnknown’s Battlegrounds.

Nieuwe producten beschikbaar bij GamePC.nl

De Game PC Max is voorzien van een nieuwe behuizing, namelijk de Sharkoon M25-W. De M25-W kun je eventueel ook upgraden naar de nieuwe Sharkoon TG5 Glass, die tevens verkrijgbaar is in vier verschillende kleuren. Daarnaast zijn er ook drie nieuwe (water)koelers aan het assortiment toegevoegd.

Sharkoon M25-W

Sharkoon M25-W behuizing

De Sharkoon M25-W is een top behuizing met een mooi strak design. De behuizing bevat een side window, USB 3.0 en een LED fan op het achterpaneel. Ook heeft de Sharkoon M25-W een geïntegreerde 7.1 geluidskaart voor een geweldige surround geluidservaring.

Sharkoon TG5 Glass, rood, blauw, groen en wit

Sharkoon TG5 Glass

De Sharkoon TG5 Glass is de ideale behuizing voor gamers die hun hardware ultiem willen showen. Het frontpaneel en zijpanelen van de behuizing zijn gemaakt van gehard glas waardoor de hardware extra in de schijnwerpers komt te staan. De behuizing beschikt over 4 Led fans en biedt plaats voor twee extra casefans.

Cooler Master MasterAir MA410P

Cooler Master MasterAir MA410P

De Fluisterstil Cooler Master MasterAir MA410P heeft de perfecte combinatie van performance, stilte en RGB LED verlichting. De koeler is van lichtkleur te veranderen.

Cooler Master MasterLiquid ML120L RGB

Cooler Master MasterLiquid ML120L RGB

De Cooler Master MasterLiquid ML120L RGB is geoptimaliseerd voor een lage geluidsproductie en heeft goede koelprestaties. Deze waterkoeler beschikt over RGB LED waarvan de lichtkleur makkelijk aan te passen is.

Cooler Master MasterLiquid ML240L RGB

Cooler Master MasterLiquid ML240L RGB

Cooler Master MasterLiquid ML240L RGB is de perfecte all-in-one waterkoeler met RGB LED. Optimale koelprestaties en een lage geluidsproductie zijn de eigenschappen van deze waterkoeler.

Heb je een indruk gekregen van de producten en wil je een Game PC samenstellen? Dat kan door op de onderstaande knop te drukken:

Stel nu jouw Game PC samen!

Ubisoft deelt twee gratis games uit tijdens de feestdagen

Ubisoft gratis games

Ubisoft, de makers van o.a. de assassin’s Creed serie komt met een leuke actie die iedere gamer kan waarderen. De games World Conflict en Assassin’s Creed: Black Flag zullen gratis beschikbaar zijn voor iedereen die op de pc een Ubisoft account heeft of aanmaakt.

World in Conflict en de Soviet Assault uitbreiding zijn gratis voor PC van 4 tot 11 december, terwijl Assassin’s Creed IV: Black Flag gratis te downloaden is van 11 tot 18 december.

Curse of Osiris Destiny 2 DLC vanaf nu beschikbaar

Vanaf nu kun je aan de slag met de eerste DLC van Destiny 2 genaamd, Curse of Osiris. Naast nieuwe single player-missies kunnen we een lading nieuwe content verwachten, waaronder Heroic Adventures en een Raid Lair. Met de nieuwe missies komt ook een nieuwe locatie, de planeet Mercury. Het is een planeet waar de Vex de dienst uitmaakt en dat is dus ideaal om er flink op los te knallen. De nieuwe locatie komt ook met een nieuwe social space, de Light House. Met nieuwe gear kun je de power level verhogen naar 330, met mods is dit nog te verhogen naar 335. Tot slot komt er ook nog een nieuwe multiplayer map, PS4 gamers krijgen twee nieuwe multiplayer maps door een deal die de makers hebben gemaakt met Playstation.

Ontwikkelaars van PLAYERUNKOWN’S BATTLEGROUNDS komt met nieuwe MMO

Het bedrijf Bluehole is al een tijdje bezig met hun nieuwe MMO genaamd AIR, Ascent: Infinite Realm. Air is een open-wereld MMORPG dat steampunk en hoge fantasie combineert, en omvat Realm Vs Realm PvP-gevechten. Hieronder vind je een vette gameplay filmpje. Dit is zeker een titel die je in 2018 goed in de gaten moet houden.

Nieuws
De meest besproken PC games van de E3 2018
Games
World of Warcraft: Battle For Azeroth is uit
Games
Details Call of Duty: Black Ops 4 onthuld!