Games

Speel Injustice 2 nu gratis!


Deze items mag je deze week niet missen! Lees nu: Call of Duty: Speel Injustice 2 nu gratis, Oude tijden herleven met starcraft 2, Driften met Need for Speed en Geheime killstreak in Call of Duty.

Speel Injustice 2 nu gratis!

Op 14 november komt Injustice 2 uit voor de PC, maar je kan t/m 10 november aan de slag met de open bèta van de game. Deze open bèta is te verkrijgen via Steam. Bij deze release wordt ook een nieuwe speelbare personage uitgebracht, namelijk Hellboy.

Injustice 2 is een 3D fighting game waarin de Justice League personages het tegen elkaar opnemen.

Benieuwd naar de game? Ga nu naar de Steam website of check de gameplay video hieronder:

Binnenkort Starcraft 2: Wings of Liberty gratis te spelen

Blizzard heeft bekend gemaakt dat Starcraft 2: Wings of Liberty gratis gespeeld kan worden. Dit is de derde game na Heroes of the Storm en Heartstone die gratis wordt uitgebracht.

Starcraft 2 is een real-time strategy game die in 2010 werd uitgebracht. De game was binnen 48 uur 1,5 miljoen keer verkocht. Vanaf 14 november is de game gratis verkrijgbaar voor de PC. Oude tijden herleven!

Need for Speed: Payback deze week verkrijgbaar

De fans van Need for Speed kunnen deze week hun racestuurtje weer uit de kast halen voor het nieuwe deel; Need for Speed: Payback.

In Need for Speed: Payback krijg je toegang tot vijf verschillende disciplines. Straatracen, drag racen en driften kennen we nog van de vorige delen, maar de disciplines “off-road” en “getaway driver” zijn nieuw toegevoegd aan de game. In “off-road” kan je met off-road auto’s racen in woestijnachtig gebied. “Getaway driver” is een speltype waarbij je o.a. zo snel mogelijk met je bolide moet vluchten voor de politie of een pakketje van punt A naar B moet brengen.

Zoals bij elke Need for Speed game kan een single player campaign niet ontbreken. Dit keer is deze campaign ook offline te spelen. Je speelt met Tyler Morgen, een straatracer die een team vormt met Jesse en Mac. Nadat jouw team genaaid wordt, moet je je opnieuw opwerken in de straatracewereld.

De game is vanaf 10 november te verkrijgen op de PC.

Call of Duty: WW2 Geheime killstreak ontdekt!

In Call of Duty: WW2 is een geheime killstreak is gevonden. Het gaat om dezelfde killstreak die ook in Call of Duty: Modern Warfare 2 werd gebruikt, namelijk de Nuke killstreak. Als je 25 kills in 1 leven weet te maken, dan kan je een nuke op de map laten vallen waardoor jouw team direct wint. Het enige verschil met de versie in Call of Duty: WW2 is dat het potje wel doorgaat nadat alle spelers ge-elimineert zijn.

Ook is bekend gemaakt dat er vanaf 14 november microtransacties geïntegreerd gaan worden in de game. Je kan dan met echt geld virtuele bedragen kopen om loot boxes te kunnen aanschaffen.

Hardware
De voordelen en nadelen van WIFI en kabel
Games
Toptitels van Rockstar voor onder één euro
Games
De beste easter eggs – Deel 2