Games

Nieuwsoverzicht week 36


Iedere vrijdag blikt GamePC.nl terug op de week. Wat zijn de nieuwtjes die je niet mag missen? Of welke nieuwe game releases moet je hebben gechecked, in dit weekoverzicht brengen wij je helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Dragon Ball Fighterz releasedatum bekendgemaakt

Uitgeverij Namco Bandai heeft bekend gemaakt dat Dragon Ball Fighterz in februari 2018 uitkomt. Dragon Ball Fighterz is een 2d fighter game met 3d invloeden die de personages bevatten van de Dragon Ball Z en Super series.

Bij de bekendmaking is ook een nieuwe trailer naar buiten gekomen. Hierin is Goku te zien in zijn super saiyan vorm. Check de trailer hieronder:

 

Fans brengen pc-demo uit van Tomb Raider 2

De klassieker Tomb Raider 2 stamt uit 1997 en was toen een regelrechte hit. De game is ontwikkeld door Eidos Interactive, waarin de de avonturen van vrouwelijke archeologe Lara Croft centraal staan. Fans hebben de game nieuw leven ingeblazen door een remake te maken in de Unreal Engine 4.

Er is een demo uitgekomen met het eerste level van de game. Voor de gamers met nostalgische gevoelens of nieuwsgierigen die de game willen checken, kunnen de demo hier downloaden. Hieronder kan je het eerste level bekijken:

 

Nieuwe DLC Battlefield 1: In The Name of The Tsar komt 19 september uit

Op 19 september zal de nieuwe DLC In The Name of The Tsar voor Battlefield 1 uitkomen.
Ontwikkelaar DICE heeft dit bekendgemaakt.

De DLC bevat zes nieuwe maps die zich afspelen in het oostelijke front waar de Duitse en Russische troepen in de Eerste Wereldoorlog vochten. Een paar van de maps bevinden zich in een nachtelijke setting, wat invloed heeft op de speelstijl.
Er komt een nieuwe spelmodus, Supply Drop genaamd. Naast deze modus bevat de DLC nieuwe voertuigen en wapens. Ook kan je voor het eerst met vrouwelijke personages spelen.

 

Destiny 2: Live action trailer

De PC-gamers moeten nog even wachten op Destiny 2, maar er is wel een nieuwe trailer uitgekomen. Deze vette trailer is hieronder te bekijken. Destiny 2 komt 24 oktober uit voor de PC.

Bron: tweakers.net, ign.nl

Games
Corsair accessoires nu verkrijgbaar bij GamePC.nl
Games
Speel Injustice 2 nu gratis!
Games
Nieuwsoverzicht week 32